КИЇВСЬКА АУДИТОРСЬКА ГРУПА, АУДИТОРСЬКА ФІРМА, ТОВ

Фактична адреса
м. Київ, вул. Голосіївська 7 корп. 3 оф. 7/9
Юридична адреса
02002, м. Київ, просп. Броварський, 15
Поштова адреса
м. Київ, вул. Голосіївська 7 корп. 3 оф. 7/9
Телефони

Продукція, послуги

Послуги: Проведення аудиторських перевірок / Відпрацювання методології бухгалтерського та податкового обліку / Інформаційно-консультаційне обслуговування / Оптимізація оподаткування / Економіко-правове забезпечення / Юридичний консалтинг / Автоматизація господарської діяльності підприємств / ІТ-консалтинг / Аудиторські / Ведення обліку / Консалтингові / Юридичні / Податковий облік та аудит для банківських установ

Інформація про компанію

Київська Аудиторська Група – незалежна українська компанія, яка за період діяльності здобула високу репутацію та зайняла провідні позиції у сфері аудиту, юриспруденції та консалтингу. Професійні досягнення Київської Аудиторської Групи – безперечна заслуга її висококваліфікованого колективу, який є головним активом Компанії. Штат нашої фірми – це професійні аудитори, консультанти та експерти. Атестовані аудитори мають відповідні сертифікати, видані АПУ – серії «А» та серії «Б», міжнародні сертифікати CAP, CIPA та є студентами АССА. Наша фірма працює на основі Кодексу Етики та чітко дотримується Стандартів аудиту Міжнародної федерації бухгалтерів, відповідно до яких в Компанії розроблена та впроваджена власна методологія аудиту. Незалежність та об’єктивність, компетентність та конфіденційність, якість послуг та їх комплексність – головні принципи, якими керується наша фірма у роботі з клієнтами.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ20067093
Керівник
Ігумнова Ірина Олександрівна — генеральний директор
Бухгалтер
Кириленко Тетяна Антонівна
Рік заснування
1996
Кількість працівників19 чол.
Дата реєстрації27.09.2005
Дата оновлення07.08.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «КИЇВСЬКА АУДИТОРСЬКА ГРУПА, АУДИТОРСЬКА ФІРМА, ТОВ» присвоєно код 20067093.

Керівником підприємства «КИЇВСЬКА АУДИТОРСЬКА ГРУПА, АУДИТОРСЬКА ФІРМА, ТОВ» є Ігумнова Ірина Олександрівна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «КИЇВСЬКА АУДИТОРСЬКА ГРУПА, АУДИТОРСЬКА ФІРМА, ТОВ» — м. Київ, просп. Броварський, 15.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «КИЇВСЬКА АУДИТОРСЬКА ГРУПА, АУДИТОРСЬКА ФІРМА, ТОВ» офіційний сайт: http://www.kagaudit.com/i/lng.ua

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Фактична адреса
м. Київ, вул. Голосіївська 7 корп. 3 оф. 7/9
Юридична адреса
02002, м. Київ, просп. Броварський, 15
Поштова адреса
м. Київ, вул. Голосіївська 7 корп. 3 оф. 7/9
Телефони
E-mail
Відгуки про компанію «КИЇВСЬКА АУДИТОРСЬКА ГРУПА, АУДИТОРСЬКА ФІРМА, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах