УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ АЛЬФРЕДА НОБЕЛЯ, ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД

Контакти

Юридична адреса
49000, м. Дніпро, набережна Січеславська, 18
E-mail
Керівник, директор
Холод Сергій Борисович — ректор

Продукція, послуги

Послуги: Вища освіта / Підготовка спеціалістів для підприємницького сектора / Підвищення кваліфікації спеціалістів, магістрів / Довузівська підготовка

Інформація про компанію

Наукова діяльність Дніпропетровського університету економіки та права спрямована на дослідження особливостей і тенденцій становлення та розвитку ринкових відносин в Україні.
Університет сьогодні - це: колектив висококваліфікованих викладачів; сучасні технології навчання та високоякісне методичне забезпечення навчального процесу; зручні аудиторії, спеціалізовані комп’ютерні, лінгвістичні та мультимедійні класи, сучасна бібліотека; навчання двом-трьом іноземним мовам; розвинені зв’язки з багатьма закордонними вузами та організаціями; сучасний спортивно-оздоровчий комплекс, культурний центр, кафе, гуртожиток; можливість проходити підготовку на військовій кафедрі; піклування про кожного студента, постійна взаємодія з батьками.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ20201672
Рік заснування
1993
Кількість працівників767 чол.
Дата реєстрації23.07.1993
Дата оновлення02.09.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ АЛЬФРЕДА НОБЕЛЯ, ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД» присвоєно код 20201672.

Керівником підприємства «УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ АЛЬФРЕДА НОБЕЛЯ, ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД» є Холод Сергій Борисович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ АЛЬФРЕДА НОБЕЛЯ, ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД» — м. Дніпро, набережна Січеславська, 18.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ АЛЬФРЕДА НОБЕЛЯ, ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД» офіційний сайт: https://duan.edu.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ АЛЬФРЕДА НОБЕЛЯ, ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах