АЛЬТАНА КАПІТАЛ, ПРАТ

Контакти

Юридична адреса
04053, м. Київ, пров. Киянівський, 7а
Телефони
E-mail
Керівник, директор
Амітан Олена Анатоліївна — генеральний директор
Бухгалтер
Ульшина Наталія Василівна

Продукція, послуги

ТОВ Альта Капітал - молода фінансова компанія, але незважаючи на це більшість співробітників нашої компанії мають серйозний досвід роботи в провідних фінансових установах України. В роботі з клієнтами ми поєднуємо традиційний і європейський підходи.

Інформація про компанію

ТОВ Альта Капітал - молода фінансова компанія, але незважаючи на це більшість співробітників нашої компанії мають серйозний досвід роботи в провідних фінансових установах України. В роботі з клієнтами ми поєднуємо традиційний і європейський підходи.

Наша місія - стати компанією з доступними продуктами і індивідуальними рішеннями, які зроблять життя людей легше. Ми прагнемо до того, щоб ви змогли отримати гроші на будь-які цілі навіть без довідки про доходи максимально швидко і легко. Ми постійно працюємо над розробкою все більш вигідних для вас продуктів і створюємо гнучкі умови для надання позик.

Чому багато автовласників вважають за краще співпрацювати з Альта Капітал? Компанія пропонує одні з найбільш привабливих умов кредитування. Відсоткова ставка порівняно невисока - 2-3% в місяць. Ніяких штрафів і прихованих платежів не передбачено. Умови абсолютно прозорі. Оформляючи договір, ви будете знати точну суму, яку повинні повернути за певний термін.

До кожного клієнта менеджери Альта Капітал знаходять індивідуальний підхід. Ви можете обговорити з ними умови, щоб прийти до оптимального рішення.

Процедура оформлення кредиту досить проста. Вам не буде потрібно збирати великий пакет документів. Розгляд заявок проводиться оперативно. Буквально за 15 хвилин після подачі запиту ви отримаєте відповідь.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ20337279
Рік заснування
1997
Кількість працівників10 чол.
Дата реєстрації10.12.1997
Дата оновлення16.08.2023

Графік роботи

Понеділок:
08:00 — 17:00
Вівторок:
08:00 — 17:00
Середа:
08:00 — 17:00
Четвер:
08:00 — 17:00
П'ятниця:
08:00 — 16:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «АЛЬТАНА КАПІТАЛ, ПРАТ» присвоєно код 20337279.

Керівником підприємства «АЛЬТАНА КАПІТАЛ, ПРАТ» є Амітан Олена Анатоліївна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «АЛЬТАНА КАПІТАЛ, ПРАТ» — м. Київ, пров. Киянівський, 7а.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «АЛЬТАНА КАПІТАЛ, ПРАТ» офіційний сайт: https://altana-capital.com/en/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «АЛЬТАНА КАПІТАЛ, ПРАТ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах