ПІВДЕННИЙ, ПУБЛІЧНЕ АТ АКЦІОНЕРНИЙ БАНК

Юридична адреса
65059, м. Одеса, вул. Краснова, 6/1
Телефони

Продукція, послуги

Пропонуємо приватним особам, малому та середньому бізнесу, корпоративному бізнесу наступні послуги:
- кредити;
- депозити;
- картки: пакети для власних потреб, пакети пенсій та соц. допомоги, зарплатні картки, картка IT-фахівця, картка моряка, спеціалізовані картки, ощадний рахунок;
- платежі та перекази: переказ з картки на картку, системи грошових переказів, переказ коштів із-за кордону, грошові online перекази Monego, комунальні платежі, рахунки без карток;
- преміальні пропозиції;
- програми лояльності;
- інші послуги: монети та метали, індивідуальні банківські сейфи, інтернет-банкінг ”Південний MyBank”, Apple Pay, Google Pay, Mi Pay, страхування
BankID, депозитарна діяльність.

Інформація про компанію

Сьогодні з гордістю можна сказати, що за 13 років розвитку Банку ”ПІВДЕННИЙ”, нам вдалося не тільки підтвердити статус надійного партнера, але і продовжити рух вперед, адже лише постійно розвиваючись, банк залишається в авангарді сучасного життя.

Пропонуючи новітні банківські продукти та послуги, ми допомагаємо кожному з наших клієнтів стати сучасніше і динамічніше. Супроводжуючи операції клієнтів у будь-якому куточку світу, банк зміцнює свої позиції на міжнародному фінансовому ринку і активно розвиває мережу партнерів за межами України.

Станом на 01.09.2006 розмір активів Банку склав 3,3 млрд. гривень, власний капітал 273,5 млн. гривень, кошти клієнтів перевищили 2 млрд. гривень.

Відкрито філію в м. Львові та м. Кіровограді, та ряд безбалансових операційних відділень у різних містах України.

Досягнення у фінансовій та громадської діяльності банку відзначені нагородами та дипломами як всеукраїнських, так і міжнародних номінацій, рейтингів і конкурсів. Банк ”ПІВДЕННИЙ” удостоєний диплома за створення найефективнішого бренду України.

За підсумками останніх років роботи, експерти називають нас одним з найдинамічніших, одним з кращих приватних банків України. Але для керівництва, акціонерів і співробітників АБ ”ПІВДЕННИЙ” найдорожче то зростаючу довіру, яку надають нам клієнти та партнери, то увагу, яку приділяють нам потенційні клієнти, всесвітньо відомі корпорації, громадські організації, рейтингові та аналітичні агентства.

Саме ці довіра та увага дозволяють стверджувати, що в своєму розвитку банк обрав вірні пріоритети.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ20953647
Керівник
Ванецьянц Алла Юріївна — голова правління
Рік заснування
1993
Кількість працівників2723 чол.
Дата реєстрації19.10.2006
Дата оновлення01.09.2023

Графік роботи

Понеділок:
08:00 — 17:00
Вівторок:
08:00 — 17:00
Середа:
08:00 — 17:00
Четвер:
08:00 — 17:00
П'ятниця:
08:00 — 16:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ПІВДЕННИЙ, ПУБЛІЧНЕ АТ АКЦІОНЕРНИЙ БАНК» присвоєно код 20953647.

Керівником підприємства «ПІВДЕННИЙ, ПУБЛІЧНЕ АТ АКЦІОНЕРНИЙ БАНК» є Ванецьянц Алла Юріївна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ПІВДЕННИЙ, ПУБЛІЧНЕ АТ АКЦІОНЕРНИЙ БАНК» — м. Одеса, вул. Краснова, 6/1.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ПІВДЕННИЙ, ПУБЛІЧНЕ АТ АКЦІОНЕРНИЙ БАНК» офіційний сайт: https://bank.com.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Юридична адреса
65059, м. Одеса, вул. Краснова, 6/1
Телефони
Відгуки про компанію «ПІВДЕННИЙ, ПУБЛІЧНЕ АТ АКЦІОНЕРНИЙ БАНК». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах