ЗБАРАЖГАЗ, ПРИВАТНЕ АТ ПО ГАЗОПОСТАЧАННЮ ТА ГАЗИФІКАЦІЇ

Контакти

Юридична адреса
47302, Тернопільська обл., Тернопільський р-н, м. Збараж, вул. Лесі Українки, 14
Телефони
Керівник, директор
Панасюк Віктор Дмитрович
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ21131887
Дата реєстрації29.06.2000
Дата оновлення06.07.2023
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет
Увага!

У профілі компанії «ЗБАРАЖГАЗ, ПРИВАТНЕ АТ ПО ГАЗОПОСТАЧАННЮ ТА ГАЗИФІКАЦІЇ» занадто мало інформації для просування на UA-REGION та індексації у пошуковій системі Google! Ми рекомендуємо додати унікальні тексти з описом продукції та послуг, рекламної інформації, ключових слів. А для просування на наших сайтах можете замовити один із чотирьох варіантів інтернет-реклами.

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ЗБАРАЖГАЗ, ПРИВАТНЕ АТ ПО ГАЗОПОСТАЧАННЮ ТА ГАЗИФІКАЦІЇ» присвоєно код 21131887.

Керівником підприємства «ЗБАРАЖГАЗ, ПРИВАТНЕ АТ ПО ГАЗОПОСТАЧАННЮ ТА ГАЗИФІКАЦІЇ» є Панасюк Віктор Дмитрович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ЗБАРАЖГАЗ, ПРИВАТНЕ АТ ПО ГАЗОПОСТАЧАННЮ ТА ГАЗИФІКАЦІЇ» — Тернопільська обл., Тернопільський р-н, м. Збараж, вул. Лесі Українки, 14.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ЗБАРАЖГАЗ, ПРИВАТНЕ АТ ПО ГАЗОПОСТАЧАННЮ ТА ГАЗИФІКАЦІЇ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах