АЛЬТА ЛТД, ФІРМА, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
18000, м. Черкаси, вул. Смілянська, 118
Керівник, директор
Салімов Яшасін Юсіф Огли — директор
Бухгалтер
Доценко Людмила Андріївна

Продукція, послуги

Продукція: Сільгосптехніка / Запчастини до сільгосптехніки

Інформація про компанію

ТОВ фірма «Альта ЛТД» ось вже 6 років є одним з провідних постачальників сільгосптехніки та запасних частин на ринку України. Протягом цього часу ми активно сприяємо розвитку агропромислового комплексу, задовольняючи потреби сільгоспвиробників у техніці, обладнанні та запасних частинах.

Ми пропонуємо широкий спектр сільськогосподарської техніки як вітчизняних, так і зарубіжних виробників. Тисячі одиниць нашої техніки, - трактори, сівалки, грунтообробна техніка, жатки, кормозбиральна техніка, обприскувачі, розкидачі добрив, - успішно працюють і приносять прибуток в багатьох господарствах України.

Працюючи з заводами-виробниками на дилерських умовах, ми забезпечуємо не лише якість техніки, але й ціни не вище заводських не залежно від регіону.

Зверніться до нас - і досвідчені фахівці завжди допоможуть Вам вибрати необхідну техніку, підібрати запасні частини й організувати доставку в господарство.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ21265808
Рік заснування
1992
Кількість працівників24 чол.
Дата реєстрації30.07.1996
Дата оновлення26.08.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 17:00
Вівторок:
09:00 — 17:00
Середа:
09:00 — 17:00
Четвер:
09:00 — 17:00
П'ятниця:
09:00 — 17:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «АЛЬТА ЛТД, ФІРМА, ТОВ» присвоєно код 21265808.

Керівником підприємства «АЛЬТА ЛТД, ФІРМА, ТОВ» є Салімов Яшасін Юсіф Огли, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «АЛЬТА ЛТД, ФІРМА, ТОВ» — м. Черкаси, вул. Смілянська, 118.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «АЛЬТА ЛТД, ФІРМА, ТОВ» офіційний сайт: https://alta.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «АЛЬТА ЛТД, ФІРМА, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах