МОГУНЦІЯ -УКРАЇНА, ПРАТ

Юридична адреса
07455, Київська обл., Броварський р-н, с. Княжичі, вул. Лагунової, 1б
Телефони

Продукція, послуги

Добавки харчові для ковбасних виробів / Маринади / Стабілізатори смаку і кольору / Емульгатори / Клітковина рослинна / Білки тваринні і рослинні / Спеції /

Інформація про компанію

Могунція-Україна — одне з провідних підприємств в харчовій галузі України, яке вже більше 20-ти років забезпечує підприємства високоякісними продуктами. Компанія спеціалізується на реалізації спецій, харчових добавок і композицій для м’ясопереробних, кондитерських та хлібо-пекарських підприємств, а також сектора FOOD SERVICE.

Вся продукція компанії Могунція-Україна проходить Контроль за якістю і відповідає всім необхідним нормам і критеріям. Аромати і харчові добавки отримують Сертифікат Аналізу та Специфікацію.

Фірма Могунція-Україна надає безкоштовну технологічну підтримку підприємствам-виробникам: телефонні консультації, надання рекомендацій, виїзд технолога на підприємство.

Сервіс компанії Могунція-Україна не обмежується тільки продажем харчових добавок. Для своїх клієнтів компанія пропонує також дослідження, розробку і впровадження у виробництво нових технологій та перспективних методів із застосуванням інноваційних продуктів.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ21667547
Керівник
Кенсік Тадеуш — Генеральний директор
Рік заснування
1996
Кількість працівників30 чол.
Дата реєстрації19.12.1996
Дата оновлення09.08.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 17:30
Вівторок:
09:00 — 17:30
Середа:
09:00 — 17:30
Четвер:
09:00 — 17:30
П'ятниця:
09:00 — 17:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «МОГУНЦІЯ -УКРАЇНА, ПРАТ» присвоєно код 21667547.

Керівником підприємства «МОГУНЦІЯ -УКРАЇНА, ПРАТ» є Кенсік Тадеуш, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «МОГУНЦІЯ -УКРАЇНА, ПРАТ» — Київська обл., Броварський р-н, с. Княжичі, вул. Лагунової, 1б.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «МОГУНЦІЯ -УКРАЇНА, ПРАТ» офіційний сайт: https://www.moguntia.com/uk/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Юридична адреса
07455, Київська обл., Броварський р-н, с. Княжичі, вул. Лагунової, 1б
Телефони
Відгуки про компанію «МОГУНЦІЯ -УКРАЇНА, ПРАТ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах