КАЙМАН, ВИРОБНИЧА ГРУПА, ТОВ

Адреса
04052, м. Київ, вул. Глибочицька, 40р, оф. 2

Продукція, послуги

Колючий дріт / Спіральний бар’єр безпеки СББ Єгоза / Армована колюча стрічка АКС Єгоза / Спіраль Бруно / Плоский бар’єр безпеки / Мобільний бар’єр безпеки / Огорожа з зварних панелей / Забір металевий / Забір залізобетонний / Огорожа з пластикової і деревно-композитної дошки / Системи відеоспостереження / Системи сигналізації / Системи контролю доступу / Будівництво та ремонт / Монтаж колючого дроту

Інформація про компанію

Комплексні системи безпеки - сучасна колючий дріт - армована колюча стрічка АКС Єгоза і спіральні загородження - спіральний бар’єр безпеки СББ Єгоза, спіраль Бруно. Професійний монтаж колючого дроту і загороджень на об’єктах будь-якого ступеня складності. Поставка колючого дроту і загороджень по Україні безкоштовно, протягом однієї доби, поставки колючого дроту на експорт - Росія, Азербайджан, Вірменія, Казахстан, Таджикистан, Туркменістан, країни Балтії, в країни Азії і на Близький Схід, а також в країни Західної Європи.

Проектування, монтаж, налагодження та обслуговування електронних засобів безпеки - системи відеоспостереження, системи сигналізації, системи контролю доступу. Від простої системи камера-монітор до комплексної системи безпеки великого об’єкта з контролем переміщення персоналу та відвідувачів по території, що охороняється.

Сучасні металеві паркани із зварених панелей, паркани посиленої конструкції, залізобетонні огорожі, огорожі з пластикової і деревно-композитної дошки. Монтаж і установка парканів та огорож. Виробництво пластикової дошки і дошки з деревинно-полімерного композитного матеріалу.

Маркетингова інформація

Торгові марки
Кайман (Украина)
Егоза (Украина)
Концертина (Украина)
Стандарти якостіISO 9001
Країни експортуРоссия, Грузия, Азербайджан, Армения, Туркменистан, Казахстан, Узбекистан, Киргизстан, Молдова, Беларусь

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

кайман, колючий дріт, егоза
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ21804553
Керівник
Удовиченко Лариса Петрівна — директор
Рік заснування
1994
Кількість працівників15 чол.
Дата реєстрації29.08.1994
Дата оновлення19.12.2023

Графік роботи

Понеділок:
08:30 — 17:30
Вівторок:
08:30 — 17:30
Середа:
08:30 — 17:30
Четвер:
08:30 — 17:30
П'ятниця:
08:30 — 17:30
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «КАЙМАН, ВИРОБНИЧА ГРУПА, ТОВ» присвоєно код 21804553.

Керівником підприємства «КАЙМАН, ВИРОБНИЧА ГРУПА, ТОВ» є Удовиченко Лариса Петрівна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «КАЙМАН, ВИРОБНИЧА ГРУПА, ТОВ» — м. Київ, вул. Глибочицька, 40р, оф. 2.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «КАЙМАН, ВИРОБНИЧА ГРУПА, ТОВ» офіційний сайт: https://caiman.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Адреса
04052, м. Київ, вул. Глибочицька, 40р, оф. 2
E-mail
Відгуки про компанію «КАЙМАН, ВИРОБНИЧА ГРУПА, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах