ОБЩЕМАШКОНТРАКТ, МІЖГАЛУЗЕВА БАЗА КОМПЛЕКТАЦІЇ, ПРАТ

Контакти

Юридична адреса
49005, м. Дніпро, вул. Сімферопольська, 17
Телефони
Керівник, директор
Львов Ігор Леонідович — генеральний директор
Бухгалтер
Сумченко Лілія Юріївна

Продукція, послуги

Продукція: Вентиляційне устаткування / Системи місцевої витяжної вентиляції очищення повітря / Іонообмінні фільтри / Промислові фільтри очищення повітря / Насоси / Електродвигуни / Гвинтові компресори / Системи водоочистки / Пластинчасті теплообмінники / Бурове устаткування

Інформація про компанію

Для того, щоб ці підприємства могли підтримувати високий рівень виробництва, потрібно грамотне і своєчасне забезпечення обладнанням та комплектуючими. Для виконання цього завдання на ЗАТ «МБК« Общемашконтракт »був сформований висококваліфікований колектив фахівців, оперативно вирішують поставлені завдання не тільки в області комплектації, а й у сфері проектно-конструкторських розробок. Багаторічна успішна співпраця з найбільшими виробниками, а також наявність власної, обладнаної всім необхідним, комплектувальної бази дозволяє якісно і в найкоротший термін здійснювати комплексні поставки обладнання і матеріалів будь-якої складності на підприємства різних галузей промисловості.

Філії та представництва

Представительство: ООО «Климат-Мастер», г. Донецк, ул. Артема, 32, т. (062) 334-1292, e-mail: climatmaster@donapex.net

Маркетингова інформація

Країни імпортуБілорусь, Росія, Казахстан

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ21926262
Рік заснування
1994
Кількість працівників37 чол.
Дата реєстрації20.02.1998
Дата оновлення04.08.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ОБЩЕМАШКОНТРАКТ, МІЖГАЛУЗЕВА БАЗА КОМПЛЕКТАЦІЇ, ПРАТ» присвоєно код 21926262.

Керівником підприємства «ОБЩЕМАШКОНТРАКТ, МІЖГАЛУЗЕВА БАЗА КОМПЛЕКТАЦІЇ, ПРАТ» є Львов Ігор Леонідович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ОБЩЕМАШКОНТРАКТ, МІЖГАЛУЗЕВА БАЗА КОМПЛЕКТАЦІЇ, ПРАТ» — м. Дніпро, вул. Сімферопольська, 17.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ОБЩЕМАШКОНТРАКТ, МІЖГАЛУЗЕВА БАЗА КОМПЛЕКТАЦІЇ, ПРАТ» офіційний сайт: http://www.omk.dp.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ОБЩЕМАШКОНТРАКТ, МІЖГАЛУЗЕВА БАЗА КОМПЛЕКТАЦІЇ, ПРАТ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах