МІРАЖ, ГОТЕЛЬНИЙ КОМПЛЕКС

Юридична назваІНТУР, ТОВ
Юридична адреса
81340, Львівська обл., Яворівський р-н, м. Судова Вишня, вул. Загороди, 205в

Продукція, послуги

Фото — МІРАЖ, ГОТЕЛЬНИЙ КОМПЛЕКС Готельний комплекс «Міраж» пропонує організацію весілля за містом, проведення свята, банкетів, вечірок, різного роду урочистості, шоу, святкування днів народження.

Вишуканий дизайн святкового столу та весільного залу, український стиль, затишний готель, ресторан зі смачними стравами, весільний зал на 100-300 чоловік, приємний персонал зроблять Ваше свято незабутнім.

Також до Ваших послуг бар, диско-бар, дискотека, басейн, сауна, конференц-зал на 60-200 чоловік більярд, та гарний відпочинок в Українській оселі.

Пропонуємо відпочинок в українських традиціях у Львівській області.

Інформація про компанію

”Міраж” – так мелодійно звучить назва готелю, який гостинно відчинив свої двері неподалік історичного центру міста Львова. Потрібно лише 40 хвилин, щоб доїхати автомобілем до центру міста Львова по міжнародному автомобільному шляху Медика-Шегині-Львів. Щоб утекти від міського галасу, не варто кидатись у далекі подорожі до піщаних морів, високих гір чи безкраїх морських просторів. Неподалік від Львова на околиці мальовничого містечка Судова Вишня, розміщений райський куточок на землі... ”Міраж” знаходиться у затишній парковій зоні. Це дивовижне місце в якому панує домашнє тепло і затишок...

Готель-ресторан ”Міраж” – задовольнить потреби найвибагливіших гостей і залишить відчуття, ніби Ви побували в центрі Європи. Поєднання високого європейського рівня комфорту, професіоналізму, дбайливого обслуговування персоналу із затишною атмосферою української гостинності – запорука нашого успіху!!!!

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

готель судова вишня, ресторани для весілля, готель львівська область, приміщення для весілля, готель конференц зал, банкетні зали для весілля, оренда конференц залу, оренда ресторану на весілля, банкет в ресторані
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ22366204
Керівник
Яртих Оксана Ігорівна
Кількість працівників3 чол.
Дата реєстрації25.12.1995
Дата оновлення31.05.2023

Графік роботи

Понеділок:
00:00 — 24:00
Вівторок:
00:00 — 24:00
Середа:
00:00 — 24:00
Четвер:
00:00 — 24:00
П'ятниця:
00:00 — 24:00
Субота:
00:00 — 24:00
Неділя:
00:00 — 24:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ІНТУР, ТОВ» присвоєно код 22366204.

Керівником підприємства «ІНТУР, ТОВ» є Яртих Оксана Ігорівна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ІНТУР, ТОВ» — Львівська обл., Яворівський р-н, м. Судова Вишня, вул. Загороди, 205в.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ІНТУР, ТОВ» офіційний сайт: https://hotelmirage.com.ua

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Юридична назваІНТУР, ТОВ
Юридична адреса
81340, Львівська обл., Яворівський р-н, м. Судова Вишня, вул. Загороди, 205в
Відгуки про компанію «МІРАЖ, ГОТЕЛЬНИЙ КОМПЛЕКС». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах