ВІОЛА, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
84331, Донецька обл., м. Краматорськ, вул. Приймаченко, 1а
Поштова адреса
Донецька обл., м. Краматорськ, вул. Гвардійців Кантемировців 1а
Телефони
Керівник, директор
Бєліченко Аркадій Володимирович — директор
Бухгалтер
Дяченко Ірина Анатоліївна

Продукція, послуги

Ювелірні вироби зі вставками з діамантів, смарагдів, сапфірів / Срібні чайні ложки / Вироби з корпоративною символікою з дорогоцінних металів / Сережки / Кільця / Сувеніри

Інформація про компанію

Ювелірна компанія ”ВІОЛА” заснована у 1993 році. Від початку компанія створювалась як багатопрофільна, але незабаром сконцентрувалася на виробництві ювелірних виробів.
Багаторічною спеціалізацією компанії є виготовлення перстнів, сережок та підвісок із золота 585 проби зі вставками із дорогоцінного каміння середнього та вище середнього цінових сегментів. В якості вставок переважно використовуються діаманти, сапфіри, синтетичні ізумруди, культивовані перли українських постачальників. У деяких моделях застосовуються топази та інше напівкоштовне каміння.

”ВІОЛА” ніколи не виготовляла і не виготовляє виробів із золота без вставок із дорогоцінного каміння. Всі моделі з самого початку проектуються та запускаються у виробництво з розрахунку використання діамантів, сапфірів, ізумрудів. Така жорстка спеціалізація дозволяє оптимально налагодити виробничий цикл, домогтися максимально можливої якості у проектуванні та виготовленні виробів, мінімізує виробничий брак і ціну.

”ВІОЛА” не має власної роздрібної мережі, що гарантує нашим споживачам відсутність цінового демпінгу на вироби компанії та рівні умови для всіх учасників ринку. Умови постачання продукції споживачам передбачають знижки від звичайних цін у залежності від обсягів закупок і умов оплати.

”ВІОЛА” виготовляє у невеликій кількості вироби зі срібла подарункового асортименту – ложки чайні декоративні, дзвіночки, медалі, знаки. Протягом минулих років ТОВ «ВІОЛА» виробило і реалізувало на внутрішньому ринку України більш ніж тридцять тисяч срібних ложок різноманітних втілень.

”ВІОЛА” - член Асоціації ювелірів України та постійний учасник ювелірних виставок, які проводяться під патронатом Асоціації у Києві, Одесі, Донецьку, Харкові і Запоріжжі.

Виробничий потенціал ТОВ «ВІОЛА» представлений комплексом обладнання повного циклу виготовлення ювелірних виробів виробництва компаній з Європи, Азії і Північної Америки. Розробка виробів повністю реалізована на базі комп’ютерних технологій об’ємного проектування і прототипування. У компанії реалізована система підготовки конструкторської і технологічної документації на кожний виріб, що запускається у серійне виробництво. Асортимент ювелірних виробів містить моделі переважно класичного стилю і помірного хайтеку.

”ВІОЛА” відповідально і вимогливо ставиться до вибору постачальників вставок. Усі вони мають багаторічний досвід успішної роботи на ринку України, репутацію надійних і відповідальних партнерів.

”ВІОЛА” з ентузіазмом сприймає всі технічні новації нашого часу. Більше 10 років підтримується корпоративний сайт компанії www.viola.com.ua. Технічна, бухгалтерська та організаційна документація компанії обертається у внутрішній корпоративній мережі. Розробка і виготовлення продукції здійснюється виключно із застосуванням CADCAM систем. Більш ніж третина співробітників має вищу освіту.

Кредо компанії – виготовити та донести до споживача сучасний, стильний ювелірний виріб, досконалий за дизайном, гідний за якістю виготовлення, чесний за вставками і ціною, ідеальний за упакуванням і сервісом.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ23027757
Рік заснування
1993
Кількість працівників10 чол.
Дата реєстрації18.02.1993
Дата оновлення11.06.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ВІОЛА, ТОВ» присвоєно код 23027757.

Керівником підприємства «ВІОЛА, ТОВ» є Бєліченко Аркадій Володимирович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ВІОЛА, ТОВ» — Донецька обл., м. Краматорськ, вул. Приймаченко, 1а.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ВІОЛА, ТОВ» офіційний сайт: https://viola.com.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ВІОЛА, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах