КИЇВСЬКИЙ ІНСТИТУТ БІЗНЕСУ ТА ТЕХНОЛОГІЙ, ЗАКЛАД ВИЩОЇ ОСВІТИ, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
01103, м. Київ, вул. Бойчука, 18а
Фактична адреса
04078, м. Київ, пров. Зоряний, 1/5
E-mail
Керівник, директор
Яковлева Олена В’ячеславівна — директор

Продукція, послуги

Підготовка фахівців з вищою освітою по спеціальностях: фінанси, облік і аудит, економічна кібернетика, менеджмент організацій, менеджмент.

Інформація про компанію

Місія КІБіТ — навчити постійно набувати знання, трансформувати їх крізь власний досвід, забезпечити можливість розвитку за допомогою новітніх освітніх та наукових технологій; здійснювати підготовку фахівців нової формації, здатних практично реалізувати отримані знання в сфері управління та фінансових послуг, у підприємницькій діяльності, на виробництві.

КІБіТ слугує всебічному розвитку молоді, стверджує ідеали свободи і демократії, сприяє творчому, інтелектуальному, соціально-економічному, культурному розвиткові особистості через оволодіння знаннями та їхнє застосування для інновативного розвитку України.

КІБіТ підтримує інтеграцію в світову систему вищої освіти, враховує загальні тенденції гармонізації освіти і одночасно зберігає та вдосконалює кращі традиції вітчизняної вищої школи. КІБіТ є лідером у впровадженні регіональних систем освіти та у підготовці кадрів з урахуванням потреб регіонів України.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ23497925
Кількість працівників170 чол.
Дата реєстрації23.06.1995
Дата оновлення17.07.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «КИЇВСЬКИЙ ІНСТИТУТ БІЗНЕСУ ТА ТЕХНОЛОГІЙ, ЗАКЛАД ВИЩОЇ ОСВІТИ, ТОВ» присвоєно код 23497925.

Керівником підприємства «КИЇВСЬКИЙ ІНСТИТУТ БІЗНЕСУ ТА ТЕХНОЛОГІЙ, ЗАКЛАД ВИЩОЇ ОСВІТИ, ТОВ» є Яковлева Олена В’ячеславівна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «КИЇВСЬКИЙ ІНСТИТУТ БІЗНЕСУ ТА ТЕХНОЛОГІЙ, ЗАКЛАД ВИЩОЇ ОСВІТИ, ТОВ» — м. Київ, вул. Бойчука, 18а.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «КИЇВСЬКИЙ ІНСТИТУТ БІЗНЕСУ ТА ТЕХНОЛОГІЙ, ЗАКЛАД ВИЩОЇ ОСВІТИ, ТОВ» офіційний сайт: https://kibit.edu.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «КИЇВСЬКИЙ ІНСТИТУТ БІЗНЕСУ ТА ТЕХНОЛОГІЙ, ЗАКЛАД ВИЩОЇ ОСВІТИ, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах