СКБ УКРЕЛЕКТРОМАШ, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
61001, м. Харків, вул. Іскринська, 37
Телефони
Керівник, директор
Козлов Ігор Валерійович — генеральний директор
Бухгалтер
Гаганова Надія Петрівна

Продукція, послуги

Виробляємо генератори на постійних магнітах, морські двигуни, ліфтові двигуни, двигуни для АЕС та інші. Також надаємо послуги конструкторського відділу, випробувального центру та сервіс-партнера.

Інформація про компанію

«Укрелектромаш» - інженерний центр, який займається розробкою електродвигунів середніх і малих висот спеціального і промислового типу. Основною діяльністю компанії є створення генераторів, конструкцій електродвигунів і агрегатних виробів.

Послуги, пропоновані представленим інженерним центром можна розділити на три категорії:

• Послуги випробувального центру.
• Послуги конструкторського відділу.
• Послуги сервіс-партнера.

Випробувальний центр складається з відділів механічних і кліматичних випробувань і відділу електричних та віброакустичних випробувань, які дозволяють проводити повний комплекс випробувань електродвигунів, електрогенераторів і пристроїв що з ними агрегуються.

Компанія має досвід розробки електродвигунів, унікальних за своїми конструктивними, електричними, механічними і іншими параметрами на відміну від двигунів загальнопромислового призначення, що виготовляються на електротехнічних заводах (потужністю до 30 кВт). Розробка проектної документації виконується за технічними вимогами замовника, можливе виготовлення макетних і дослідних зразків.

На виробничій базі організований сервісний центр гарантійного та післягарантійного обслуговування електротехнічного обладнання, як власного виробництва, так і продукції інших виробників: електродвигунів загальнопромислового призначення, електродвигунів спеціального застосування, насосного обладнання, теплотехніки і інших приладів.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ23752688
Кількість працівників155 чол.
Дата реєстрації17.12.1996
Дата оновлення26.04.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «СКБ УКРЕЛЕКТРОМАШ, ТОВ» присвоєно код 23752688.

Керівником підприємства «СКБ УКРЕЛЕКТРОМАШ, ТОВ» є Козлов Ігор Валерійович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «СКБ УКРЕЛЕКТРОМАШ, ТОВ» — м. Харків, вул. Іскринська, 37.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «СКБ УКРЕЛЕКТРОМАШ, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах