ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО ”НАУКОВО-ДОСЛІДНИЙ ІНСТИТУТ ГЕОДЕЗІЇ І КАРТОГРАФІЇ” (НДІГК)

Фактична адреса
03150, м. Київ, вул. Червоноармійська, 69
Юридична адреса
03150, м. Київ, вул. Велика Васильківська, 69
Поштова адреса
03680, м. Київ, вул. Червоноармійська, 69
Телефони

Продукція, послуги

Послуги: Науково-дослідні / Дослідно-конструкторські та технологічні роботи по забезпеченню галузі за напрямками геодезія, картографія, геоінформаційні системи та технології

Інформація про компанію

Науково-дослідний інститут геодезії і картографії є провідною науково-дослідною установою Державної служби геодезії, картографії та кадастру. Інститут здійснює науково-дослідні роботи в сфері геодезії, картографії, дистанційного зондування Землі, нормативного забезпечення топографо-геодезичних і картографічних робіт; розробку та впровадження геоінформаційних систем; створення базового набору геопросторових даних різних ступенів детальності; складання адресних реєстрів населених пунктів та цифрових моделей місцевості; формування банку картографічних даних на територію України, цифрових карт; укладання і видання картографічної та атласної продукції, унікальних офісних карт, інтерактивних карт на СD і в Internet; створення геоінформаційних систем та картографічного програмного забезпечення для інформаційно-довідкових систем, систем управління територіями та підприємствами.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ24102001
Керівник
Дьомін Станіслав Володимирович — директор
Бухгалтер
Молодцова Вікторина Миколаївна
Рік заснування
1998
Кількість працівників46 чол.
Дата реєстрації14.08.1998
Дата оновлення31.08.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО ”НАУКОВО-ДОСЛІДНИЙ ІНСТИТУТ ГЕОДЕЗІЇ І КАРТОГРАФІЇ” (НДІГК)» присвоєно код 24102001.

Керівником підприємства «ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО ”НАУКОВО-ДОСЛІДНИЙ ІНСТИТУТ ГЕОДЕЗІЇ І КАРТОГРАФІЇ” (НДІГК)» є Дьомін Станіслав Володимирович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО ”НАУКОВО-ДОСЛІДНИЙ ІНСТИТУТ ГЕОДЕЗІЇ І КАРТОГРАФІЇ” (НДІГК)» — м. Київ, вул. Велика Васильківська, 69.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО ”НАУКОВО-ДОСЛІДНИЙ ІНСТИТУТ ГЕОДЕЗІЇ І КАРТОГРАФІЇ” (НДІГК)» офіційний сайт: https://gki.com.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Фактична адреса
03150, м. Київ, вул. Червоноармійська, 69
Юридична адреса
03150, м. Київ, вул. Велика Васильківська, 69
Поштова адреса
03680, м. Київ, вул. Червоноармійська, 69
Телефони
E-mail
Відгуки про компанію «ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО ”НАУКОВО-ДОСЛІДНИЙ ІНСТИТУТ ГЕОДЕЗІЇ І КАРТОГРАФІЇ” (НДІГК)». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах