ТЕХНОЛОГІЯ ДЛЯ ЖИТТЯ, ТОВ

Фактична адреса
08144, м. Київ
Юридична адреса
01133, м. Київ, вул. Євгена Коновальця (Стара Назва-вул. Щорса), 31, оф. 403
Телефони

Продукція, послуги

Засоби захисту / Фільтри для респіраторного захисту / Дихальні апарати із стислим повітрям / Дихальні апарати для тривалої роботи / Саморятівники / Хімічні захисні костюми / Тепловізори / Шлеми / Системи зв’язку / Засоби захисту від падіння з висоти / Портативні газоаналізатори / Водолазне спорядження / Компресори / Техніка для виявлення газів
Послуги: Регулярне технічне обслуговування / Навчання персоналу / Функціональні перевірки / Тестування апаратури / Інспекція поточного стану / Консультації / Техдопомога

Інформація про компанію

Технологія для життя - українська компанія яка веде діяльність на ринку України більше 17-ти років. Основні напрямки діяльності підприємства - високонадійні рішення для промисловості, постачання та обслуговування техніки для рятувальних і пожежних служб.

Компанія є офіційним представником таких компаній:

• Draeger.
• Capital Safety.

Ми не тільки пропонуємо і поставляємо обладнання «Draeger» і «Capital Safety» в Україні, а й забезпечуємо гарантійне, післягарантійне і сервісне обслуговування всієї продукції.

Роки плідної роботи визначили основні риси нашого підприємства - актуальність, порядність, професіоналізм. Ці риси підприємства допомагають у вирішенні завдань, орієнтованих на потреби клієнтів в забезпеченні безпеки праці та розвитку безпечного виробництва.

Кваліфікація, досвід, працьовитість наших фахівців допомагають на практиці здійснювати головне завдання - люди на роботі і службі повинні відчувати почуття стовідсоткової безпеки.

Техніка для життя” - це одночасно і наш принцип роботи і головна мета, яка надихає і стимулює нас, не техніка заради техніки, не техніка сама по собі, а Техніка для життя!

Маркетингова інформація

Стандарти якостіISO 9001

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ24160412
Керівник
Максимчук Людмила Борисівна — директор
Бухгалтер
Максимчук Людмила Борисівна
Рік заснування
1996
Кількість працівників13 чол.
Дата реєстрації24.05.1999
Дата оновлення04.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ТЕХНОЛОГІЯ ДЛЯ ЖИТТЯ, ТОВ» присвоєно код 24160412.

Керівником підприємства «ТЕХНОЛОГІЯ ДЛЯ ЖИТТЯ, ТОВ» є Максимчук Людмила Борисівна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ТЕХНОЛОГІЯ ДЛЯ ЖИТТЯ, ТОВ» — м. Київ, вул. Євгена Коновальця (Стара Назва-вул. Щорса), 31, оф. 403.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Фактична адреса
08144, м. Київ
Юридична адреса
01133, м. Київ, вул. Євгена Коновальця (Стара Назва-вул. Щорса), 31, оф. 403
Телефони
Відгуки про компанію «ТЕХНОЛОГІЯ ДЛЯ ЖИТТЯ, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах