КОМПАНІЯ ЛЕГІОН, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
18028, м. Черкаси, вул. Сурікова, 10
Телефони
E-mail
Керівник, директор
Андрющенко Андрій Георгійович — директор
Бухгалтер
Віта Володимирівна

Продукція, послуги

Продукція: Паста ущільнювальна латексна / Холодні клеї для етикеток, картону, коврових покриттів / Клеї Pito для меблей / Термоклеї для етикетки, Tetra Pak / Антисептики Arma для деревини / Барвник для посівного матеріалу / Склеювач Контакт для стручків / Прилипач Екстра (ПАВ) для збільшення дії засобів зихисту рослин

Інформація про компанію

ТОВ ”Компанія Легіон” була створена у м. Черкаси з метою розробки новітніх технологій для харчової та будівельної галузі, а також для сільського господарства.
Завдяки грамотній організації виробництва, постійного пошуку нових оригінальних технологічних рішень, застосуванню високоякісної сировини і технологічного оснащення нам вдалося домогтися найкращого співвідношення «ціна/якість» нашої продукції. На наші нові технологічні розробки отримані патенти України і РФ.

Маркетингова інформація

Торгові марки
Легион™ (Україна)
Pito (Україна)
Arma (Україна)

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

Клеї для меблів ”Піто”, етикеток, коробок, ПВХ покриттів, антисептики для деревини ”Арма”, паста ущільнююча, прилипач ”Екстра”, склеювач ”Контакт”, барвник ”Ареал”
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ24417408
Рік заснування
1998
Кількість працівників9 чол.
Дата реєстрації31.03.1997
Дата оновлення12.04.2023

Графік роботи

Понеділок:
08:30 — 17:30
Вівторок:
08:30 — 17:30
Середа:
08:30 — 17:30
Четвер:
08:30 — 17:30
П'ятниця:
08:30 — 17:30
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «КОМПАНІЯ ЛЕГІОН, ТОВ» присвоєно код 24417408.

Керівником підприємства «КОМПАНІЯ ЛЕГІОН, ТОВ» є Андрющенко Андрій Георгійович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «КОМПАНІЯ ЛЕГІОН, ТОВ» — м. Черкаси, вул. Сурікова, 10.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «КОМПАНІЯ ЛЕГІОН, ТОВ» офіційний сайт: http://www.legion-company.com.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «КОМПАНІЯ ЛЕГІОН, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах