МІЖРЕГІОНАЛЬНИЙ ФОНДОВИЙ СОЮЗ, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
04107, м. Київ, вул. Тропініна, 7г
Телефони
Керівник, директор
Майков Олександр Вадимович — голова. правл.
Бухгалтер
Майков Олександр Вадимович

Продукція, послуги

Послуги: Депозитарні / Ведення реєстрів власників іменних цінних паперів / Консультування з питань випуску цінних паперів / Консультування з питань обігу цінних паперів / Формування звітів / Інформаційне та організаційне забезпечення загальних зборів

Інформація про компанію

В результаті тісної співпраці фахівців “МФС” з консультантами було розроблено нове програмне забезпечення діяльності клірингового депозитарію. Нова система дозволяє не тільки здійснювати депозитарні облікові операції, але і автоматизувати виконання розрахунків за угодами з цінними паперами, що укладаються на організованих та неорганізованих ринках. Консультантами та фахівцями компанії ПвК було розроблено цілу низку документів, що регламентують діяльність клірингового депозитарію згідно світових стандартів (Статут товариства, Функціональні процедури, Операційні процедури, Програма управління ризиками, Правила клірингового депозитарію, тощо). Втілення в життя принципів, що закладені в цих документах, стало першочерговою задачею МФС.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ24917996
Рік заснування
1997
Кількість працівників1 чол.
Дата реєстрації15.05.1997
Дата оновлення11.01.2023

Графік роботи

Понеділок:
08:00 — 17:00
Вівторок:
08:00 — 17:00
Середа:
08:00 — 17:00
Четвер:
08:00 — 17:00
П'ятниця:
08:00 — 16:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «МІЖРЕГІОНАЛЬНИЙ ФОНДОВИЙ СОЮЗ, ТОВ» присвоєно код 24917996.

Керівником підприємства «МІЖРЕГІОНАЛЬНИЙ ФОНДОВИЙ СОЮЗ, ТОВ» є Майков Олександр Вадимович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «МІЖРЕГІОНАЛЬНИЙ ФОНДОВИЙ СОЮЗ, ТОВ» — м. Київ, вул. Тропініна, 7г.
Відгуки про компанію «МІЖРЕГІОНАЛЬНИЙ ФОНДОВИЙ СОЮЗ, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах