АНТАРЕС, ТОВ ВКП

Юридична назваАНТАРЕС, ВИРОБНИЧО-КОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО, ТОВ
Фактична адреса
79034, м. Львів, вул. Навроцького, 1а
Юридична адреса
79053, м. Львів, вул. Володимира Великого, 40, к. 29
Телефони

Продукція, послуги

Фото — АНТАРЕС, ТОВ ВКП В асортименті ТОВ ”ВКП ”АНТАРЕС”: засувки чавунні, засувки стальні, засувки Батерфляй, вентилі латунні, вентилі чавунні, вентилі стальні, вентилі нержавіючі, крани стальні кульові BREEZE, крани кульові імппортні, крани латунні, крани чавунні, фільтри латунні ГАЗ, фільтри латунні осадочні Вода, фільтри чавунні фланцеві, клапани зворотні латунні, клапани зворотні чавунні, клапани зворотні міжфланцеві, конденсатовідвідники, заглушки, відводи, фланці, переходи, трійники, фітинги, метизи, цвяхи, фасанина, пожежні гідранти, прокладочні матеріали, круги, сітка, лічильники.

Інформація про компанію

Компанія ”АНТАРЕС” працює на ринку з 1992 року і за цей час зарекомендувала себе надійним постачальником не тільки у Львові, але і у Західному регіоні.
Наша компанія пропонує кращу промислову запірну арматуру.

Компанія “АНТАРЕС” – компанія, створена щоб донести свій позитивний досвід до ВАС!

Потужні будівельні компанії та ремонтно-монтажні фірми, машинобудівні та нафтопереробні заводи, підприємства енергетичної та хімічної галузей, виробники металовиробів та приладобудівні підприємства, виробничники всіх галузей – кожен знайде ПОТРІБНІ МАТЕРІАЛИ в ПОТРІБНИЙ ЧАС.

Співпраця з українськими та іноземними заводами-виробниками дозволяє забезпечити вас повним сортаментом металопродукції та виконувати ваші запити.

Складські запаси у Львові та висока організація складського обслуговування дозволяють оперативно та безперебійно отримувати необхідні вироби на Ваші замовлення.

Команда професіоналів надасть будь-які консультації, докладе максимум зусиль у вирішенні Ваших виробничих питань, а постійна співпраця дозволить Вам братися за будь-які проекти з впевненістю!

КОМПАНІЯ “АНТАРЕС” - ЦЕ ЗРУЧНІСТЬ, НАДІЙНІСТЬ І ХОРОШІ ЦІНИ

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ25230267
Керівник
Здреник Галина Федорівна — директор
Кількість працівників33 чол.
Дата реєстрації21.01.1998
Дата оновлення16.10.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «АНТАРЕС, ВИРОБНИЧО-КОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО, ТОВ» присвоєно код 25230267.

Керівником підприємства «АНТАРЕС, ВИРОБНИЧО-КОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО, ТОВ» є Здреник Галина Федорівна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «АНТАРЕС, ВИРОБНИЧО-КОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО, ТОВ» — м. Львів, вул. Володимира Великого, 40, к. 29.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «АНТАРЕС, ВИРОБНИЧО-КОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО, ТОВ» офіційний сайт: https://www.antares.lviv.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Юридична назваАНТАРЕС, ВИРОБНИЧО-КОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО, ТОВ
Фактична адреса
79034, м. Львів, вул. Навроцького, 1а
Юридична адреса
79053, м. Львів, вул. Володимира Великого, 40, к. 29
Телефони
E-mail
Відгуки про компанію «АНТАРЕС, ТОВ ВКП». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах