МЕБЛІ-СЕРВІС, ГОЛОВНИЙ ОФІС

Контакти

Юридична адреса
80200, Львівська обл., Червоноградський р-н, м. Радехів, вул. Витківська, 44
E-mail
Керівник, директор
Лящук Юрій Володимирович

Продукція, послуги

Виробництво і продаж якісних сучасних меблів і дубової фризи за розумними цінами; послуги веб-дизайнера; 3D дизайн; он-лайн 3D калькулятор; співпраця з роздрібними і гуртовими клієнтами; доставка по Україні.

В асортименті: вітальні, спальні, дитячі, передпокої, столи, стільці, комоди, тумби для взуття, модульні системи на різний смак; м’які меблі – дивани-трансформери, ліжка, гарнітури, тахти, крісла, міні-диванчики для дітей, м’які куточки для кухонь; а також вироби з натурального дерева.

Вся продукція відповідно сертифікована, надійна і безпечна.

Інформація про компанію

”Меблі Сервіс” – це шанс для кожного купити сучасні комфортні меблі за доступними цінами. Покупці з різним рівнем доходів можуть вибрати оптимальний варіант, при цьому не поступаючись вимогами до якості. Такого результату вдалося досягнути, застосовуючи сучасне високотехнологічне обладнання на всіх етапах виробничого процесу.
Пропонуємо відмінний сервіс – консультації з кваліфікованими менеджерами чи дизайнерами, швидку доставку придбаного товару в будь-яку точку країни, приємні знижки та подарунки.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ25550470
Рік заснування
1998
Кількість працівників700 чол.
Дата реєстрації16.04.1998
Дата оновлення17.10.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 17:30
Вівторок:
09:00 — 17:30
Середа:
09:00 — 17:30
Четвер:
09:00 — 17:30
П'ятниця:
09:00 — 17:30
Субота:
09:00 — 14:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «МЕБЕЛЬ-СЕРВІС, ТОВ» присвоєно код 25550470.

Керівником підприємства «МЕБЕЛЬ-СЕРВІС, ТОВ» є Лящук Юрій Володимирович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «МЕБЕЛЬ-СЕРВІС, ТОВ» — Львівська обл., Червоноградський р-н, м. Радехів, вул. Витківська, 44.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «МЕБЕЛЬ-СЕРВІС, ТОВ» офіційний сайт: https://mebelservice.com/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «МЕБЛІ-СЕРВІС, ГОЛОВНИЙ ОФІС». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах