СТАЛЬКАНАТ-СІЛУР, ВО, ПРАТ

Контакти

Юридична адреса
65007, м. Одеса, вул. Водопровідна, 16
Телефони
Керівник, директор
Лавриненко Сергій Геннадійович — генеральний директор
Бухгалтер
Гулаткан Оксана Михайлівна

Продукція, послуги

Продукція: Амортизатори, Канати капронові трехпрядные, Канати сталеві, Дріт, Дріт сталевий, Пружини, Сітка плела, Троси, Ланцюги, Еспандери.

Інформація про компанію

Метою створення підприємства Стальканат-Силур є ефективна реалізація метизної продукції шляхом надання споживачам необхідного спектру металовиробів вищої якості, широкого вибору сервісних послуг і гнучких умов оплати. На сьогоднішній день пріоритетними напрямками розвитку Стальканат-Силур є найбільш ефективне задоволення потреб споживачів, підвищення якості продукції, покращення обладнання, пошук нових інвесторів та партнерів.

Ми пропонуємо:

• Широкий асортимент металовиробів.
• Прийнятні ціни.
• Індивідуальний підхід до кожного споживача.

Пріоритетне завдання підприємства - розвиток складської мережі ”сервіс-центрів” в основних обласних центрах України для наближення продукції до цільових споживачів. Сьогодні ми охоплюємо все коло споживачів як оптовими, так і роздрібними продажами, серед наших споживачів державні підприємства, великі холдинги, малий і середній бізнес, металотрейдери.

Продукція підприємства експортується більш ніж в тридцять країн світу на всіх континентах. З метою зміцнення позицій на зарубіжних ринках і розширення номенклатури продукції що поставляється, підприємство без зупинки працює над підвищенням якості і надійності виробів.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ26209430
Рік заснування
2003
Кількість працівників2750 чол.
Дата реєстрації31.10.2003
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
08:00 — 17:00
Вівторок:
08:00 — 17:00
Середа:
08:00 — 17:00
Четвер:
08:00 — 17:00
П'ятниця:
08:00 — 16:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «СТАЛЬКАНАТ-СІЛУР, ВИРОБНИЧЕ ОБ’ЄДНАННЯ, ПРАТ» присвоєно код 26209430.

Керівником підприємства «СТАЛЬКАНАТ-СІЛУР, ВИРОБНИЧЕ ОБ’ЄДНАННЯ, ПРАТ» є Лавриненко Сергій Геннадійович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «СТАЛЬКАНАТ-СІЛУР, ВИРОБНИЧЕ ОБ’ЄДНАННЯ, ПРАТ» — м. Одеса, вул. Водопровідна, 16.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «СТАЛЬКАНАТ-СІЛУР, ВИРОБНИЧЕ ОБ’ЄДНАННЯ, ПРАТ» офіційний сайт: https://stalkanat.com.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «СТАЛЬКАНАТ-СІЛУР, ВО, ПРАТ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах