АГРОРЕММАШ, СПОЖИВЧЕ ТОВАРИСТВО ВИРОБНИЧА ФІРМА

Контакти

Юридична адреса
09112, Київська обл., м. Біла Церква, шосе Сквирське, 29
Фактична адреса
Київська обл., м. Біла Церква, шосе Сквирське 29
Поштова адреса
09112, Київська обл., м. Біла Церква, А/с 52
Телефони
E-mail
Керівник, директор
Єсьман Микола Іванович — голова правління
Бухгалтер
Туменок Тамара Олексіївна

Продукція, послуги

Продукція: Сільгосптехніка / Сівалки / Картоплекопалки / Гаражі металеві / Гідроциліндри / Що комплектують до автокранів / Корнєїзмельчителі / Крани автомобільні гідравлічні / Культиватори / Плуги кінні

Інформація про компанію

Наше підприємство є першим в Україні винахідником, розробником та виробником агрегатів грунтообробних дискових. Ми вже 9 років на вітчизняному ринку виробників сільськогосподарської техніки. Коротко про переваги та плюси при застосуванні наших агрегатів :
Особливо ефективні при роботі на сухих , твердих грунтах і схилах тому, що не пересувають грунт в поперечному напрямку до руху та добре заробляють пожнивні залишки в грунт. Агрегати працюють таким чином : при переміщенні по полю диск виконує обертовий рух і сили тертя грунту по диску мінімальні, що забезпечує високий ККД і значно меншу енергоємність на оранці та економію палива в порівнянні з лемішними плугами. При контакті з пристроєм для очистки, грунт рівномірно сходить з ввігнутої сторони дисків, забезпечуючи рівну поверхню грунту на обробленому полі і закопує пожнивні залишки в грунт. Наявність двох рядів дисків забезпечує інтенсивне подрібнення грунту. Опорні котки, положення яких регулюється при допомозі гвинтового пристрою, забезпечують потрібну глибину обробітку грунту і подрібнення грудок у верхньому шарі грунту. Також у конструкції агрегатів передбачена можливість зміни кута атаки дисків в залежності від типів та вологості грунту. Диски виготовляються з внутрішнім загостренням , що робить дуже ефективною роботу агрегатів при обробці в”язкого , важкого грунту, в тому числі чорнозему, знижує тягову силу і збільшує стійкість при русі агрегату. Вирізи в дисках , в сполученні з внутрішнім загостренням, забезпечують краще подрібнення пластів та звільняють накопичення рослинних залишків перед диском.

Пропонуємо до продажу широкий спектр грунтообробної техніки з різноманітною шириною захвату : АГД-1.3 ; АГД-1.7Л; АГД-1.8Х ; АГД-1.8 А; АГД-1.8 ; АГД-2.1; АГД-2.4Л ;АГД-2.5 ; АГД-2.5А; АГД-2.5Р; АГД-2.8 ; АГД-2.8А ;АГД-2.8 Н; АГД-2.9Л ;АГД-3.4Л ;АГД-3.5 ; АГД-3.5 К;АГД-4.5 ;АГД-5.6 , а також іншу с\г техніку : культиватор підгортувач універсальний КПУ-3.4 , КПУ-4,8, КПУ-5.8, саджалку картопляну навісну КСН-2; подрібнювач роторний ПР-2.6. Крім того ми виготовляємо та реалізуємо запасні частини на нашу грунтообробну техніку - диски гладкі та типу ”ромашка”.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ30221510
Рік заснування
1998
Кількість працівників66 чол.
Дата реєстрації20.11.1998
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 17:00
Вівторок:
09:00 — 17:00
Середа:
09:00 — 17:00
Четвер:
09:00 — 17:00
П'ятниця:
09:00 — 17:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «АГРОРЕММАШ, СПОЖИВЧЕ ТОВАРИСТВО ВИРОБНИЧА ФІРМА» присвоєно код 30221510.

Керівником підприємства «АГРОРЕММАШ, СПОЖИВЧЕ ТОВАРИСТВО ВИРОБНИЧА ФІРМА» є Єсьман Микола Іванович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «АГРОРЕММАШ, СПОЖИВЧЕ ТОВАРИСТВО ВИРОБНИЧА ФІРМА» — Київська обл., м. Біла Церква, шосе Сквирське, 29.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «АГРОРЕММАШ, СПОЖИВЧЕ ТОВАРИСТВО ВИРОБНИЧА ФІРМА» офіційний сайт: https://www.agroremmash.net.ua/ru/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «АГРОРЕММАШ, СПОЖИВЧЕ ТОВАРИСТВО ВИРОБНИЧА ФІРМА». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах