ТРУСКАВЕЦЬКУРОРТ, ПРАТ

Юридична адреса
82200, Львівська обл., м. Трускавець, бульвар Дрогобича, 2

Продукція, послуги

Відпочинок, оздоровлення, реабілітації та лікування в санаторіях Трускавця: «Весна», «Кристал», «Алмаз», «Янтар» і «Рубін», комфортабельній віллі «Христина» і сучасному медичному комплексі «Мед-Палас».

Інформація про компанію

На сьогоднішній день ”Трускавецькурорт” є одним з найбільших санаторно-курортних комплексів України.

Номерний фонд ПРАТ ”Трускавецькурорт” складає 4100 місць — близько половини ринку санаторно-курортних послуг міста Трускавець. Суспільству належать санаторії (”Весна”, ”Кристал”, ”Алмаз”, ”Рубін” і ”Янтар”), комплекс комфортабельних вілл в т.ч. вілла «Христина» (рівень 4 *), бювети з мінеральною водою, палац культури ім. Т.Г. Шевченка, 5 медичних установ в т.ч. сучасний медичний комплекс «Мед-Палас». «Мед-Палас» — це найбільший медичний комплекс на Західній Україні (площею більше 10 тис.кв.м), який складається з діагностичного центру, водолікарні та СПА-центру.

Трускавець — це найкращий привід знайти в нескінченному списку справ трохи часу для себе, і чудово відпочити на лоні природи, відновлюючи життєві сили, красу і енергію.

Передгірне чисте повітря, цілюща вода природних джерел, Трускавець — Життя прекрасне! Немає ніякої необхідності їхати кудись далеко, щоб відпочити і отримати нові враження — все це подарує вам відпочинок у Трускавці.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ30322940
Керівник
Драновський Андріан Львович — Генеральний директор
Бухгалтер
Іоніна Тетяна Миколаївна
Кількість працівників381 чол.
Дата реєстрації24.03.1999
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
08:00 — 17:00
Вівторок:
08:00 — 17:00
Середа:
08:00 — 17:00
Четвер:
08:00 — 17:00
П'ятниця:
08:00 — 16:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ТРУСКАВЕЦЬКУРОРТ, ПРАТ» присвоєно код 30322940.

Керівником підприємства «ТРУСКАВЕЦЬКУРОРТ, ПРАТ» є Драновський Андріан Львович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ТРУСКАВЕЦЬКУРОРТ, ПРАТ» — Львівська обл., м. Трускавець, бульвар Дрогобича, 2.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ТРУСКАВЕЦЬКУРОРТ, ПРАТ» офіційний сайт: http://truskavetskurort.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Юридична адреса
82200, Львівська обл., м. Трускавець, бульвар Дрогобича, 2
E-mail
Відгуки про компанію «ТРУСКАВЕЦЬКУРОРТ, ПРАТ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах