ЯСПИС, ПП

Контакти

Юридична адреса
04111, м. Київ, вул. Щербаківського, 53г
Фактична адреса
02140, м. Київ, вул. Руденко, 10
E-mail
Керівник, директор
Савич Тетяна Олександрівна

Продукція, послуги

Послуги: Рекламні / Розміщення інформационно–рекламних матеріалів у всіх регіонах України / Розміщення інформационно–рекламних матеріалів на транспорті / Розміщення інформационно–рекламних матеріалів в установах / Поліграфічні / Дизайнерські

Інформація про компанію

Рекламне агентство «Яспис» є національним оператором з розміщення інформаційно-рекламних матеріалів по всій Україні. Ми пропонуємо весь спектр рекламних послуг (від розробки стратегії рекламної кампанії до комплексного її проведення) для рекламодавця з різним бюджетом. Завдяки всьому цьому агентству вдалося запропонувати ринку більш низькі ціни і зробити взаємодію з клієнтом більш простим і зручним. Кращим результатом нашої роботи вважаємо позитивний ефект проведених рекламних кампаній і задоволення Клієнта від спільне роботи. Наша компанія постійно бере участь в рекламній виставці «REX». Переможець в 2002 році в Номінації «Рекомендований партнер» від «Ста найбільший рекламодавців України».

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ30523513
Кількість працівників12 чол.
Дата реєстрації09.08.1999
Дата оновлення09.01.2024
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ЯСПИС, ПП» присвоєно код 30523513.

Керівником підприємства «ЯСПИС, ПП» є Савич Тетяна Олександрівна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ЯСПИС, ПП» — м. Київ, вул. Щербаківського, 53г.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ЯСПИС, ПП» офіційний сайт: http://www.jasper.com.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ЯСПИС, ПП». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах