ТЕРМОІНЖИНІРИНГ, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
08300, Київська обл., м. Бориспіль, вул. Авіаторів, 2, к. 43
Поштова адреса
08300, Київська обл., м. Бориспіль, а/с 62
Телефони
Керівник, директор
Грибок Юрій Вікторович — директор

Продукція, послуги

- Печі сушильні
- Печі для термообробки
- Печі плавильні
- Устаткування для термообробки
- Печі лабораторні
- Шафи сушильні лабораторні

Інформація про компанію

НПФ «Термоінжиніринг» - лідер у виробництві промислового термообладнання. Науково -виробнича фірма « Термоинжиниринг » починала свій шлях на ринок промислового термообладнання, як мале підприємство з виробництва печей для плавки металів.

Сучасне наукомістке виробництво - ТОВ «Термоінжиніринг» - випускає весь спектр промислового термічного обладнання : плавильні та сушильні печі різних модифікацій, автоматизовані комплекси термообладнання, системи управління нагрівом та автоматики, лінії напилення порошкових фарб. Підприємство виробляє також вогнетриви і кераміку, виконує комплекс робіт «під ключ» з модернізації та відновлення існуючого парку термічного обладнання.

Швидко і точно реагуючи на постійно мінливу ситуацію ринку, підприємство прилаштовувало своє виробництво під обсяги і потужності необхідні споживачеві. Якість випускається нами, яка отримала стійкий попит на ринку, вивело підприємство на заснування торгової марки TermoLab для продукції серійного виробництва, і торгової марки TermoРro для промислового термообладнання, виконуваного під індивідуальне замовлення.

Зарекомендував себе, як виробник високоякісної продукції, не маючи конкурентів в якості і встановлюючи реальні ціни, підприємство міцно завоювало позицію лідера на українському ринку обладнання для термообробки.
Для інженерно -технічного складу фірми немає нездійсненних завдань. Вона готова виготовити печі будь-якої складності та конфігурації за ТЗ замовника. Щоб отримати дослідне виріб, нам достатньо від 1 до 3- х місяців! Поряд з індивідуальними замовленнями нестандартного устаткування, «Термоінжиніринг» серійно випускає найбільш спожите в промисловості термічне устаткування.
Якість продукції, її стійкий попит на ринку дозволили підприємству заснувати торгові марки TermoLab ® (для продукції серійного виробництва) і TermoPro ® (для промислового термообладнання, виконуваного під індивідуальне замовлення).

Маркетингова інформація

Торгові марки
TermoLab® (Україна)
TermoРro® (Україна)

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

печі лабораторні снол, шафи сушильні лабораторні, печі для плавки кольорових металів, плавильні печі, камерні печі електричні ціна, піч для випалу кераміки ціна, штовхальні печі, печі плавильні, піч для випалу кераміки, сушильна шафа лабораторний купити, фарбувальні камери напилення, печі з висувним подом, обладнання для порошкового фарбування, лабораторна піч snol, ковпакові печі для термообробки, електропечі муфельні лабораторне, шафи сушильні ціна, електропечі з викатним подом, піч полімеризації ціна, камерні печі з викатним подом, печі для плавки кольорових сплавів, печі електричні конвеєрні
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ30676394
Рік заснування
2000
Кількість працівників8 чол.
Дата реєстрації07.02.2000
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ТЕРМОІНЖИНІРИНГ, ТОВ» присвоєно код 30676394.

Керівником підприємства «ТЕРМОІНЖИНІРИНГ, ТОВ» є Грибок Юрій Вікторович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ТЕРМОІНЖИНІРИНГ, ТОВ» — Київська обл., м. Бориспіль, вул. Авіаторів, 2, к. 43.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ТЕРМОІНЖИНІРИНГ, ТОВ» офіційний сайт: https://termo.in.ua/ru/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ТЕРМОІНЖИНІРИНГ, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах