ВІЛЬНОГІРСЬКЕ СКЛО, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
51700, Дніпропетровська обл., м. Вільногірськ, вул. Промислова, 31
Телефони
E-mail
Керівник, директор
Нечаєв Олександр Миколайович
Бухгалтер
Кушнаренко Людмила Григорівна

Інформація про компанію

«Вольногорское скло» - один з найбільших виробників склотари в Україні - розташований в центральній частині країни, а саме в м. Вільногірську, Дніпропетровської області.

«Вольногорское скло» - сьогодні єдине в Україні підприємство цього сегмента ринку, яке продукує склотару відразу трьох кольорів - зеленого, оливкового (крім нього, більше ніхто не випускає) і прозорого. Нещодавно, з введенням нової лінії з виробництва прозорої склотари, «Вольногорское скло» оформило своє лідерство в Україні і за загальними обсягами виробництва. Підприємство контролює більше 40% ринку виробництва склотари для розливу тихих та ігристих вин. Сьогодні під торговим знаком ”Вольногорское скло” випускається широкий асортимент продукції: пляшка для шампанського, біла горілчана, зелена і оливкова винні пляшки, біла банку для консервації. Щомісяця тут виробляється близько 30 млн пляшок (21 млн білої, 6 млн зеленою і 3 млн оливковою пляшки), тобто близько 1 млн на добу, або близько 360 млн. на рік.

Якість Вільногірського продукції, її конкурентоспроможна вартість, продумана маркетингова стратегія, активна політика збуту і, звичайно ж, професіоналізм колективу, його працьовитість і наполегливість у досягненні поставленої мети дозволили за якихось неповних три роки завоювати авторитет в галузі. Маючи в своєму розпорядженні чотирма печами і 9 лініями, завод вийшов на лідируючі позиції за обсягом виробництва, розширив асортимент до 100 найменувань і став єдиним підприємством України, випусковим продукцію в настільки багатій колірній гамі.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ30809384
Кількість працівників1133 чол.
Дата реєстрації16.06.2000
Дата оновлення09.01.2024
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ВІЛЬНОГІРСЬКЕ СКЛО, ТОВ» присвоєно код 30809384.

Керівником підприємства «ВІЛЬНОГІРСЬКЕ СКЛО, ТОВ» є Нечаєв Олександр Миколайович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ВІЛЬНОГІРСЬКЕ СКЛО, ТОВ» — Дніпропетровська обл., м. Вільногірськ, вул. Промислова, 31.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ВІЛЬНОГІРСЬКЕ СКЛО, ТОВ» офіційний сайт: http://www.steklotara.com.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ВІЛЬНОГІРСЬКЕ СКЛО, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах