БУДШЛЯХМАШ, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
58020, м. Чернівці, вул. Хотинська, 43
Фактична адреса
04073, м. Київ, вул. Кабельная, 12
Поштова адреса
04073, м. Київ, вул. Куренівська, 16д
Керівник, директор
Абдурахмонов Павріз Єахтійорович — директор

Продукція, послуги

Продукція: Спецодяг / Спецвзуття / Пояси монтажні, рятувальні / Устаткування протипожежне

Інформація про компанію

Компанія «Будшляхмаш» працює на ринку України та ближнього зарубіжжя з 1993 р. і зарекомендувала себе надійним партнером для багатьох виробничих підприємств і фірм. Компанія «Будшляхмаш» спеціалізується на поставках комунальній будівельної та дорожньої техніки виробництва країн СНД та ЄС.
Компанія «Будшляхмаш» є торговим представником (дилером) на Україні таких відомих підприємств як: Рибінського заводу «Гуркіт», ВАТ ”Тверський екскаватор”, ЗАТ ”Екскаваторний завод Ковровец”, ЗАТ ”Челябінські дорожньо-будівельні машини”, ВАТ ”Брянський Арсенал” , Арзамаського заводу комунального машинобудування «Коммаш», Новгородського заводу гаражного устаткування «ГАРО», ВАТ ”БОРЕКС”, ВАТ ”Спецбудмонтаж 503”.
Пропонуємо до постачання колісні та гусеничні екскаватори, екскаватори з підйомною кабіною для завантаження-розвантаження сипучих і несипучих матеріалів та металобрухту; автогрейдери від легкого до важкого класів; ронтальние навантажувачі; екскаватори навантажувачі на базі тракторів МТЗ і ЮМЗ; котки дорожні всіх типів від 1,5 до 20 тонн; асфальтоукладальники; дорожні фрези; великий спектр комунальної та дорожньої техніки, а також величезний вибір запасних частин. Здійснюємо гарантійне і післягарантійне сервісне обслуговування всієї техніки, що поставляється.
Серед ділових партнерів компанії, такі великі та відомі підприємства як: «Обленерго», «Енергоатом», «Укрзалізниця», «Київзеленбуд», підприємства ДАК «Укравтодор», НАК «Нафтогаз України», «ДніпроАЗОТ», Криворізький державний гірничо-металургійний комбінат , «Криворіжсталь», «Київський картонно-паперовий комбінат», «Шляхрембуд», гірничозбагачувальні підприємства та комунальні господарства.

Маркетингова інформація

Торгові марки
Рыбинского завода ”Раскат”
ОАО ”Тверской экскаватор”
ЗАО ”Экскаваторный завод Ковровец”

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ30968944
Рік заснування
1993
Кількість працівників4 чол.
Дата реєстрації07.06.2000
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ПРОМИСЛОВО-КОМЕРЦІЙНА КОМПАНІЯ БУДШЛЯХМАШ, ТОВ» присвоєно код 30968944.

Керівником підприємства «ПРОМИСЛОВО-КОМЕРЦІЙНА КОМПАНІЯ БУДШЛЯХМАШ, ТОВ» є Абдурахмонов Павріз Єахтійорович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ПРОМИСЛОВО-КОМЕРЦІЙНА КОМПАНІЯ БУДШЛЯХМАШ, ТОВ» — м. Чернівці, вул. Хотинська, 43.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «БУДШЛЯХМАШ, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах