СОНЦЕ, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
04050, м. Київ, вул. Глибочицька, 33-37
Керівник, директор
Кудюков Дмитро Вікторович — директор
Бухгалтер
Гуріна Алла Борисівна

Продукція, послуги

Продукція: Верхній одяг

Інформація про компанію

Sun’s House - інтернет-магазин чоловічого верхнього одягу, які пропонує продукцію яка виробляється на заводі компанії Сонце.

Сайт чоловічого верхнього одягу в Україні Sun’s House запропонує найвибагливішим клієнтам:

• Чоловіче пальто.
• Напівпальто чоловічі.
• Чоловічі куртки.
• Чоловічі вітрівки.
• Вибір аксесуарів: шарфи, шапки, парасольки, сорочки, сумки, гольфи та багато іншого.

Стильний чоловік завжди в пошані і уваги йому дістається в рази більше ніж тому, хто одягнений недбало. Верхній одяг - не тільки спосіб зігрітися, а й завершальний, збірний штрих будь-якого образу. Це та деталь гардеробу, до вибору якої слід підійти прискіпливо, оцінюючи не тільки зовнішній вигляд, але і пошив, тканини, фурнітуру. Ви ж не купуєте одяг кожен сезон?

Одяг фабрики - це доступний в ціновому плані вибір, де якість повністю відповідає вартості (і навіть перевершує її). Замовити будь-які товари можна з доставкою по Києву та Україні за недорогими цінами.

Підібрати виріб можна завдовжки до коліна або нижче, дуже довгий або гранично укорочений варіант. У колірній палітрі у фабрики базовий і практичний чорний колір, тони синього і сірого, а також бордовий відтінок. Купити верхній одяг для чоловіків на сайті будинок сонця можна, налаштувавши фільтр пошуку.

Всі вироби від Sunshouse відмінно переносять хімчистку, висихають після дощу, зберігаючи ідеальний зовнішній вигляд, служать роками навіть при дуже інтенсивному використанні.

Всі речі виконані відповідно до модних тенденцій, при цьому моделі гранично класичні, зручні і максимально адаптовані до носіння кожен день.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ31113760
Рік заснування
1994
Кількість працівників47 чол.
Дата реєстрації31.08.2000
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
10:00 — 20:00
Вівторок:
10:00 — 20:00
Середа:
10:00 — 20:00
Четвер:
10:00 — 20:00
П'ятниця:
10:00 — 20:00
Субота:
10:00 — 20:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «СОНЦЕ, ТОВ» присвоєно код 31113760.

Керівником підприємства «СОНЦЕ, ТОВ» є Кудюков Дмитро Вікторович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «СОНЦЕ, ТОВ» — м. Київ, вул. Глибочицька, 33-37.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «СОНЦЕ, ТОВ» офіційний сайт: https://sunshouse.com.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «СОНЦЕ, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах