ПОПАСНЯНСЬКИЙ СКЛОЗАВОД, ІНШІ ОБ’ЄДНАННЯ ЮРИДИЧНИХ ОСІБ ВИРОБНИЧЕ ОБ’ЄДНАННЯ

Контакти

Юридична адреса
93300, Луганська обл., Сєвєродонецький р-н, м. Попасна, вул. Чехова, 16
Фактична адреса
49101, м. Дніпро, вул. Руденка, 53
Поштова адреса
Луганська обл., Сєвєродонецький р-н, м. Попасна, вул. Чехова 1, 6
E-mail
Керівник, директор
Песцов Іван Іванович — директор

Продукція, послуги

Продукция: Вазы / Рассеиватели / Сувениры

Інформація про компанію

В даний час ВО ”Попаснянський склозавод” - це сучасне технічно оснащене підприємство з виробництва високохудожніх скловиробів з кольорового, молочного та прозорого скла методом видування, пресування, а також ручним виготовленням. В асортимент виробів входять: вази, сувенірні вироби, салатники, попільниці, розсіювачі побутового та промислового призначення.
Вироби заводу користуються популярністю в усьому світі. Продукція експортується в Німеччину, Голландію, Грецію, Італію, США, Канаду та інші країни ближнього і далекого зарубіжжя. Підприємство в своєму розпорядженні значний виробничо-технічний потенціал; розвиненою інфраструктурою, величезною виробничою базою, творчим і високопрофесійним колективом робітників і фахівців, що дозволяє вирішувати нагальні завдання і проблеми різної складності.
Наша основна мета - виробляти широкий асортимент виробів високої якості з сучасним дизайном за конкурентоспроможними цінами. Політика заводу спрямована на впровадження прогресивних технологій скловиробництва, постійне вивчення товарної кон’юнктури з метою максимального задоволення потреб замовників на всіх етапах співробітництва - з першого контакту до поставки продукції. Продукція підприємства сертифікована в системі УкрСепро, відповідає державним стандартам і має нагороди багатьох представницьких виставок.
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ31254620
Рік заснування
1917
Кількість працівників87 чол.
Дата реєстрації23.11.2000
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 17:00
Вівторок:
09:00 — 17:00
Середа:
09:00 — 17:00
Четвер:
09:00 — 17:00
П'ятниця:
09:00 — 17:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ПОПАСНЯНСЬКИЙ СКЛОЗАВОД, ІНШІ ОБ’ЄДНАННЯ ЮРИДИЧНИХ ОСІБ ВИРОБНИЧЕ ОБ’ЄДНАННЯ» присвоєно код 31254620.

Керівником підприємства «ПОПАСНЯНСЬКИЙ СКЛОЗАВОД, ІНШІ ОБ’ЄДНАННЯ ЮРИДИЧНИХ ОСІБ ВИРОБНИЧЕ ОБ’ЄДНАННЯ» є Песцов Іван Іванович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ПОПАСНЯНСЬКИЙ СКЛОЗАВОД, ІНШІ ОБ’ЄДНАННЯ ЮРИДИЧНИХ ОСІБ ВИРОБНИЧЕ ОБ’ЄДНАННЯ» — Луганська обл., Сєвєродонецький р-н, м. Попасна, вул. Чехова, 16.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ПОПАСНЯНСЬКИЙ СКЛОЗАВОД, ІНШІ ОБ’ЄДНАННЯ ЮРИДИЧНИХ ОСІБ ВИРОБНИЧЕ ОБ’ЄДНАННЯ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах