АДАМАНТ, ТОВ

Контакти

Адреса
02096, м. Київ, шосе Харківське, 51а
Телефони
E-mail
Керівник, директор
Дорошенко Тетяна Андріївна — Генеральний директор
Бухгалтер
Карпова Марія Леонідівна

Продукція, послуги

Послуги: Системна інтеграція/ Корпоративні мережі/ ШПД/ Побудова ЦОД / Надійний дата-центр/ Оптоволоконні канали / Домашні мережі / Трансляції в інтернет/ Відеоконференцзв’язок / Хмарні технології (cloud) / IT-послуги

Інформація про компанію

Компанія «Адамант» працює на телекомунікаційному ринку України з 1992 року, за цей час, закріпила за собою статус надійного партнера і постачальника високоякісних IT-послуг. Компанія ”Адамант”, в числі перших, побудувала Інтернет вузол і почала розвиток Інтернету в Україні, виступила в числі творців національної мережі обміну трафіком UA-IX.
Компанія «Адамант» - оператор системних рішень, проектує, будує і управляє системами і мережами усіх рівнів складності. Реалізує прогресивні інноваційні проекти в сфері інформаційних технологій.
Компанія «Адамант» - оператор системних рішень має всі необхідні ліцензії, в компанії побудована і діє система менеджменту якості.
Основними клієнтами компанії ”Адамант” є державні структури, іноземні посольства, великі комерційні компанії, компанії середнього і малого бізнесу, громадські організації, банки, інвестиційні та страхові компанії, корпоративні представництва відомих торговельних марок, ЗМІ та багато інших. Додаткова інформація - www.adamant.ua.

Маркетингова інформація

Торгові марки
Адамант (Украина)
Стандарти якостіISO 9001-2001

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

оператор системних рішень, системна інтеграція, корпоративні мережі, інтернет, оптоволоконні канали, широкосмуговий доступ, виділені канали, ЦОД, дата-центр, колокейшн, VPS, хостинг, домени, пошта, мультимедіа
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ31413242
Рік заснування
1992
Кількість працівників20 чол.
Дата реєстрації22.03.2001
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «АДАМАНТ, ТОВ» присвоєно код 31413242.

Керівником підприємства «АДАМАНТ, ТОВ» є Дорошенко Тетяна Андріївна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «АДАМАНТ, ТОВ» — м. Київ, шосе Харківське, 51а.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «АДАМАНТ, ТОВ» офіційний сайт: https://adamant.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «АДАМАНТ, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах