СПЕЦЖИТЛОФОНД, КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО З УТРИМАННЯ ТА ЕКСПЛУАТАЦІЇ ЖИТЛОВОГО ФОНДУ СПЕЦІАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ

Юридична адреса
04071, м. Київ, вул. Оболонська, 34
Телефони

Продукція, послуги

- Реконструкції та ремонт;
- Будівництва житлових будинків та споруд;
- Реконструкції будівництва житлового та нежитлового фонду, паркінгів.

Інформація про компанію

Комунальне підприємство з утримання та експлуатації житлового фонду спеціального призначення «Спецжитлофонд» створене в 2001 році.

Предметом діяльності підприємства є: здійснення функцій замовника ремонту, реконструкції, будівництва житлових будинків та споруд, залучення в установленому порядку інвестицій для фінансування ремонту, реконструкції, будівництва житлового та нежитлового фонду, паркінгів тощо, утримання житлового фонду згідно з вимогами діючих правил і норм технічної експлуатації.

Першочергове завдання підприємства «Спецжитлофонд» — створення якісних житлових умов для мешканців міста. Діяльність побудована на принципах відповідальності, прозорості, соціальної справедливості, економічної ефективності та створенні комфорту для киян та гостей міста.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ31454734
Керівник
Шарій Володимир Васильович — Директор
Бухгалтер
Боженко Наталія Михайлівна
Рік заснування
2001
Кількість працівників151 чол.
Дата реєстрації24.04.2001
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 16:45
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «СПЕЦЖИТЛОФОНД, КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО З УТРИМАННЯ ТА ЕКСПЛУАТАЦІЇ ЖИТЛОВОГО ФОНДУ СПЕЦІАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ» присвоєно код 31454734.

Керівником підприємства «СПЕЦЖИТЛОФОНД, КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО З УТРИМАННЯ ТА ЕКСПЛУАТАЦІЇ ЖИТЛОВОГО ФОНДУ СПЕЦІАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ» є Шарій Володимир Васильович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «СПЕЦЖИТЛОФОНД, КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО З УТРИМАННЯ ТА ЕКСПЛУАТАЦІЇ ЖИТЛОВОГО ФОНДУ СПЕЦІАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ» — м. Київ, вул. Оболонська, 34.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «СПЕЦЖИТЛОФОНД, КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО З УТРИМАННЯ ТА ЕКСПЛУАТАЦІЇ ЖИТЛОВОГО ФОНДУ СПЕЦІАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ» офіційний сайт: https://www.sgf.kiev.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Юридична адреса
04071, м. Київ, вул. Оболонська, 34
Телефони
E-mail
Відгуки про компанію «СПЕЦЖИТЛОФОНД, КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО З УТРИМАННЯ ТА ЕКСПЛУАТАЦІЇ ЖИТЛОВОГО ФОНДУ СПЕЦІАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах