ІНТЕРФЕЙС-КОМ, ПП

Контакти

Юридична адреса
79031, м. Львів, вул. Стрийська, 103, к. 256
Керівник, директор
Смірнов Олександр Миколайович — директор
Бухгалтер
Смірнов Олександр Миколайович

Продукція, послуги

- Програмне забеспечення.
- Законодавчі бази данних.
- 1 С бухгалтерія.
- Комп’ютери та комплектуючі.

Інформація про компанію

Перша промислова розробка колективу ЗАТ ”ІНФОРМТЕХНОЛОГІЯ” - інформаційно-пошукова правова система ”Нормативні акти України” (НАУ) була спроектована на замовлення Верховної Ради України для потреб депутатського корпуса та передана в експлуатацію у вересні 1991р. Реалізація програмного комплексу грунтовалася на головному принципі експертних систем: проектування оболонки в термінах цілей користувача, а не в термінах інструментарія, що забезпечує ефективну роботу навіть непідготовленого користувача.
На даний момент ЗАТ ”ІНФОРМТЕХНОЛОГІЯ” підтримує сімейство продуктів НАУ - інформаційно-пошукових та експертних систем у галузі права. Вони відрізняються: мовою документа (українською, російською та англійською); інформаційним наповненням (повні та спеціалізовані версії); технологією доступу та оновлення (інстальовані бази даних, CD- та DVD-версії, серверні рішення, пошукові системи в Інтернеті); операційним середовищем (Windows, Linux).
БД НАУ-Експерт – універсальна інформаційно-пошукова система, в якій кожен - юрист, керівник, бухгалтер, економіст та ін. – знайде потрібну інформацію для використання в своїй практичній діяльності.
БД НАУ-Експерт (версія 9) забезпечує щоденне оновлення інформації в базі даних.
На базі БД НАУ-9 Експерт працює сервіс ”МОНІТОРИНГ БАНКРУТСТВ”. Сервіс дозволяє підвищити економічну безпеку організації за рахунок своєчасного виявлення контрагентів-банкрутів. За допомогою сервісу організація може самостійно перевіряти десятки тисяч своїх контрагентів (детальніше).
Власну базу з НАУ-9 Експерт можна експортувати на КПК.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ31897335
Кількість працівників1 чол.
Дата реєстрації22.03.2002
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ІНТЕРФЕЙС-КОМ, ПП» присвоєно код 31897335.

Керівником підприємства «ІНТЕРФЕЙС-КОМ, ПП» є Смірнов Олександр Миколайович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ІНТЕРФЕЙС-КОМ, ПП» — м. Львів, вул. Стрийська, 103, к. 256.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ІНТЕРФЕЙС-КОМ, ПП». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах