ДОБРОБУД-ЛІГА, КОМПАНІЯ

Контакти

Юридична адреса
80100, Львівська обл., м. Червоноград, вул. Хмельницького, 87
E-mail
Керівник, директор
Гайдучик Анатолій Олексійович — директор

Продукція, послуги

Труба алюмінієва (гофра) еластична; труба із нержавіючої сталі гофрована; розетка;хомут; перехідник; трійник; утеплювач; шланг; дюбель; решітки; дверцята; анемостати, шланги армовані і неармовані, поливочні.

Інформація про компанію

”Добробут-Ліга” - компанія, яка є провідним виробником на Україні в галузі виробництва труб еластичних (гофрованих) вентиляційних з алюмінію, нержавіючої сталі, а також суміші алюмінію із спеціальним епоксидно-поліефірним покриттям. Для зручності обслуговування оптових і роздрібних покупців є великий асортимент супутніх товарів, представлених в каталозі та прайс-листі даного сайту.

Ви можете забрати замовлення самостійно, або замовити доставку по цілій Україні. При об’ємному замовленні можлива доставка нашим автотранспортом при попередній домовленості.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ32018129
Дата реєстрації20.05.2002
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
08:00 — 17:00
Вівторок:
08:00 — 17:00
Середа:
08:00 — 17:00
Четвер:
08:00 — 17:00
П'ятниця:
08:00 — 17:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ДОБРОБУД-ЛІГА, ТОВ» присвоєно код 32018129.

Керівником підприємства «ДОБРОБУД-ЛІГА, ТОВ» є Гайдучик Анатолій Олексійович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ДОБРОБУД-ЛІГА, ТОВ» — Львівська обл., м. Червоноград, вул. Хмельницького, 87.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ДОБРОБУД-ЛІГА, ТОВ» офіційний сайт: https://dobrobud-liga.com.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ДОБРОБУД-ЛІГА, КОМПАНІЯ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах