МЕТІНВЕСТ-СМЦ, ТОВ

Юридична адреса
01010, м. Київ, вул. Острозьких, 8
Телефони

Продукція, послуги

- Листовий прокат;
- Сортовий та фасонный прокат;
- Трубний прокат;
- Рулонний прокат.

Інформація про компанію

Компанія ”МЕТІНВЕСТ-СМЦ” — найбільша мережа сервісних металоцентрів в Україні. Компанія успішно працює на ринку металопрокату з 2003 року. За цей час компанії вдалося завоювати довіру клієнтів у всіх куточках України. Металоцентри ”МЕТІНВЕСТ-СМЦ” динамічно розвиваються в найбільших промислових містах країни – Києві, Харкові, Дніпрі, Маріуполі, Запоріжжі, Кривому Розі, Кременчуці, Одесі, Миколаєві, Херсоні, Вінниці, а також в Хмельницькому, Івано-Франківську, Тернополі та Львові.

Компанія реалізує продукцію підприємств Метінвесту, а також інших металовиробників України та країн СНД. Завдяки вертикальній інтеграції до Групи Метінвест компанія надає найвигідніші умови від найбільших виробників кінцевому споживачеві.

Сьогодні металоцентри компанії працюють в режимі безперервної модернізації. Клієнти можуть скористатися комплексом послуг з порізки, комплектації та доставки збірних партій металу. ”МЕТІНВЕСТ-СМЦ” прагне до постійного поліпшення якості обслуговування і впровадження позитивних змін в роботі компанії.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ32036829
Керівник
Тонєв Ігор Михайлович — генеральний директор
Рік заснування
2003
Дата реєстрації09.09.2002
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «МЕТІНВЕСТ-СМЦ, ТОВ» присвоєно код 32036829.

Керівником підприємства «МЕТІНВЕСТ-СМЦ, ТОВ» є Тонєв Ігор Михайлович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «МЕТІНВЕСТ-СМЦ, ТОВ» — м. Київ, вул. Острозьких, 8.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «МЕТІНВЕСТ-СМЦ, ТОВ» офіційний сайт: https://metinvest-smc.com/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Юридична адреса
01010, м. Київ, вул. Острозьких, 8
Телефони
E-mail
Відгуки про компанію «МЕТІНВЕСТ-СМЦ, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах