ГЕРМЕТ, ВКП, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
03164, м. Київ, вул. Наумова, 23б
Фактична адреса
03124, м. Київ, просп. Відрадний, 95 корп. 1К, оф. 407
Поштова адреса
м. Київ, пр. Відрадний 95 корп. 1к оф. 407
Телефони
Керівник, директор
Вітовтова Оксана Олексіївна — директор
Бухгалтер
Балеха Олена Володимирівна

Продукція, послуги

Герметики, мастики, гідроізоляція, теплоізоляція, ремонтні суміші. Виконання робіт по теплоізоляції будинків

Інформація про компанію

ТОВ ВКП «ГЕРМЕТ» працює на ринку України з 2002 року. Основний напрямок діяльності підприємства - поставка на будівельний ринок України герметизуючих матеріалів: герметики, мастики нового покоління.

Проблема герметизації і гідроізоляції будівельних конструкцій від пагубного впливу зовнішнього середовища існувала завжди. Особливо актуальна така проблема в цивільному житловому будівництві, тому в асортименті пропонованому ТОВ ВКП «ГЕРМЕТ» збалансовані за ціною і якістю нові герметизуючі матеріали: герметики і мастики вироблені за новітніми технологіями, призначені для вирішення даних питань.
Проста технологія застосування матеріалів і хороші фізико-механічні характеристики матеріалів дозволяють широко застосовувати герметики і мастику у всіх видах будівництва, ремонтів та реконструкції без обмежень.
Матеріали в отвержденном стані мають вигляд еластичної гуми стійкої до атмосферних впливів, УФ випромінювання, з терміном служби 15 - 20 років. Інтервал температур застосування від - 15 до + 40 С, температура експлуатації матеріалів від -60 до +120 С
Герметики витримують деформації будівельних конструкцій до 50%, безусадочние НЕ текучі, не токсичні, не містять розчинників, мають високу адгезію до основних будівельних матеріалів: бетону, дереву, металу, скла, металу, пластику.
Для своїх клієнтів компанія «ГЕРМЕТ» пропонує цілий спектр безкоштовних послуг. Це і технологічні консультації по застосуванню герметизаційних матеріалів: герметиків, мастики, і супутні матеріали та інструменти, необхідні для герметизації і гідроізоляції, і навчання персоналу клієнта на об’єкті виконання робіт, і, при необхідності, допомогу в доставці матеріалів, і контроль якості та правильності виконання герметизаційних робіт на конкретних об’єктах.

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

герметики, мастики, гідроізоляція, суміши, теплоізоляція
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ32048305
Рік заснування
2002
Кількість працівників1 чол.
Дата реєстрації01.08.2007
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ГЕРМЕТ, ВКП, ТОВ» присвоєно код 32048305.

Керівником підприємства «ГЕРМЕТ, ВКП, ТОВ» є Вітовтова Оксана Олексіївна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ГЕРМЕТ, ВКП, ТОВ» — м. Київ, вул. Наумова, 23б.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ГЕРМЕТ, ВКП, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах