АЛЬТІС-ХОЛДИНГ, БУДІВЕЛЬНА КОРПОРАЦІЯ

Контакти

Юридична адреса
03146, м. Київ, вул. Качалова, 5в
Телефони
E-mail
Керівник, директор
Антонюк Вадим Петрович — голова правління
Бухгалтер
Костіна Наталія Володимирівна

Продукція, послуги

Генеральный подряд, Рабочее проектирование,Строительство зданий и сооружений промышленного и социального назначения, Устройство дорог и внешних коммуникаций

Інформація про компанію

Корпорація «Альтіс-Холдинг» - великий гравець на ринку нерухомості країни. Діяльність компанії охоплює декілька галузей народного господарства. Візитівкою масштабних проектів, в котрих був задіяний холдинг, на сьогоднішній день виступають створені торговельно-розважальні центри «Квадрат» та «Караван», відповідно у м. Києві та Харкові.

Свій відлік діяльності корпорація розпочала у 1995 році. На той час головні зусилля компанії були зосереджені на проектуванні та виготовленні покрівельних матеріалів. З плином часу змінювався і асортимент послуг.

Основні напрями діяльності «Альтіс-Холдинг»:

• проектування різноманітних комунікацій і об’єктів нерухомості;
• будівництво власними силами інфраструктурних проектів, що мають велике соціальне значення (торгівельні центри, аеропорти, тощо);
• виготовлення будівельних матеріалів за наявності власних виробничих потужностей.

Високий рівень якості діяльності корпорації забезпечується великою кількістю ліцензій та сертифікатів за стандартами ISO 9001. Компанія зацікавлена налагоджувати міцні стосунки зі своїми клієнтами, надаючи їм різноманітний асортимент послуг, з якими можна ознайомитися на офіційному сайті корпорації «Альтіс-Холдинг».

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ32048530
Рік заснування
1995
Кількість працівників78 чол.
Дата реєстрації31.07.2002
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «АЛЬТІС-ХОЛДИНГ, КОРПОРАЦІЯ» присвоєно код 32048530.

Керівником підприємства «АЛЬТІС-ХОЛДИНГ, КОРПОРАЦІЯ» є Антонюк Вадим Петрович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «АЛЬТІС-ХОЛДИНГ, КОРПОРАЦІЯ» — м. Київ, вул. Качалова, 5в.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «АЛЬТІС-ХОЛДИНГ, КОРПОРАЦІЯ» офіційний сайт: https://altis.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «АЛЬТІС-ХОЛДИНГ, БУДІВЕЛЬНА КОРПОРАЦІЯ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах