ПРОФХІМ, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
61030, м. Харків, вул. Біологічна, 17
Телефони
Керівник, директор
Хохлова Інна Миколаївна — директор
Бухгалтер
Гапенко Юрій Іванович

Продукція, послуги

Оптова торгівля хімічними продуктами

Інформація про компанію

Профхім - велика компанія яка надає велику кількість послуг в сфері торгівлі, перевезення вантажів, логістики і виробництва лабораторних меблів.

Профхім пропонує продукцію з таких категорій:

• Кислоти.
• Луги.
• Метали.
• Оксиди.
• Солі.

Наше підприємство надасть вам спеціалізований транспорт для перевезення вантажу вагою до 20 тон, також ми допоможемо здійснити перевезення небезпечних вантажів по Харкову, Харківській області та по багатьом регіонам України. Так як наше підприємство займається імпортом сировини з країн Азії та Європи, ми надамо вам допомогу кваліфікованого брокера. Наше підприємство виготовить для вас корпусні лабораторні меблі - стандартні або на замовлення.

Перевезення вантажів - це сервіс, який на сьогоднішній день займає одну з головних позицій у веденні різних напрямків бізнесу. Компанія Профхім пропонує перевезення автомобілями вантажопідйомністю від 1,5 до 20 тон.

Одна з головних переваг, якою володіє наша компанія - це швидке, якісне і своєчасне перевезення вантажів будь-якого типу в будь-який вказаний пункт.

Наша місія - зробити роботу наших клієнтів зручною і продуктивною, взявши на себе всі логістичні процеси - від перевезення товару до доставки кінцевому споживачеві. Пропонувати сервіс найвищого рівня з використанням найпродуктивніших і сучасних логістичних рішень.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ32134121
Кількість працівників18 чол.
Дата реєстрації30.08.2002
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
08:00 — 17:00
Вівторок:
08:00 — 17:00
Середа:
08:00 — 17:00
Четвер:
08:00 — 17:00
П'ятниця:
08:00 — 17:00
Субота:
08:00 — 17:00
Неділя:
08:00 — 17:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ПРОФХІМ, ТОВ» присвоєно код 32134121.

Керівником підприємства «ПРОФХІМ, ТОВ» є Хохлова Інна Миколаївна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ПРОФХІМ, ТОВ» — м. Харків, вул. Біологічна, 17.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ПРОФХІМ, ТОВ» офіційний сайт: https://www.profhim.com.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ПРОФХІМ, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах