МІЛАНО, ПП

Контакти

Юридична адреса
04073, м. Київ, пров. Балтійський, 23
Телефони
E-mail
Керівник, директор
Садівничий Кирило Андрійович — директор

Продукція, послуги

Вхідні металеві двері

Інформація про компанію

Мілано - українська компанія яка займається виробництвом дверей з 2000 року.

Кожен етап виробництва включає в себе проходження суворого контролю якості. Ми вважаємо, що покупці повинні отримувати тільки найкраще, тому використовуємо сучасні матеріали та обладнання від лідерів у своїй технологічній галузі, здатне гарантувати належний результат. Надійна техніка дозволяє Мілано створювати настільки ж надійну продукцію в самих різних стилях - від перевіреної роками класики до сучасного хай-тека і суворого мінімалізму.

Мілано не зупиняється на досягнутому. Підтримувати репутацію можна тільки при постійному розвитку, тому ми продовжуємо шукати кращі рішення як в області виробництва, так і в плані лояльності до наших клієнтів. Модельний ряд ТМ Мілано регулярно поповнюється, а споживачі отримують все більш вигідні пропозиції. Стаючи нашими партнерами, ви забезпечуєте собі високу конкурентоспроможність на довгі роки вперед!

Покупці вибирають нашу продукцію за довговічність і привабливий дизайн, що підкреслює їх почуття стилю, за високу якість, турботу про безпеку і екологічність. Партнери бачать в Мілано перспективи для постійної співпраці, індивідуальний підхід і багатий асортимент.

Наявність власного виробництва дозволяє пропонувати вигідні конкурентоспроможні ціни, різноманітність колірної гами і дизайнерських ідей, розроблених із застосуванням інноваційних технологій і новітнього устаткування.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ32160900
Рік заснування
2000
Кількість працівників18 чол.
Дата реєстрації16.09.2002
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «МІЛАНО, ПП» присвоєно код 32160900.

Керівником підприємства «МІЛАНО, ПП» є Садівничий Кирило Андрійович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «МІЛАНО, ПП» — м. Київ, пров. Балтійський, 23.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «МІЛАНО, ПП». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах