BSL-УКРАЇНА

Контакти

Юридична адреса
02192, м. Київ, просп. Тичини, 20
Фактична адреса
02660, м. Київ, вул. Віскозна, 4в, оф. 2
Поштова адреса
02660, м. Київ, вул. Магнітогорська, 1 корп. М
Телефони
Керівник, директор
Єфімова Яна Романівна — директор
Бухгалтер
Неврева Анна Валентинівна

Продукція, послуги

Будівельні риштування / Опалубка перекриття / хомути ковані рухомі та нерухомі для риштовки / гвинтова опора домкрат для риштувань / стійки опалубки перекриття / триноги та корони

Інформація про компанію

КОМПАНІЯ BSL-УКРАЇНА

Компанія є українським представництвом групи компаній BSL - найбільшого виробника будівельних риштувань, елементів опалубки та інших металоконструкцій на ринку східної та середньої Азії, яка включає також торгові представництва в Індії, ОАЕ, США, Нідерландах, Франції, Австралії та інших країнах.

ПРОДУКЦІЯ

Продукція компанії «BSL-Україна» - українського виробництва. Завдяки високій якості продукція продається, як на ринку України, СНД, а також і в країнах східної та західної Європи. Перелік нашої продукції включає металеві будівельні риштовки для фасадних та будівельних робіт, комплектуючі опалубки для монолітного будівництва, трубопрокат, профільований лист з оцинкованого і пофарбованого металу, хомути поворотні та неповоротні для риштувань, гвинтові опори домкрати.

ЯКІСТЬ

Вся продукція компанії відповідає вимогам державного стандарту України, що підтверджено протоколами сертифікаційних організацій та сертифікатами відповідності Держстандарту. Процес виробництва сертифікований за системою ISO 9001 і має повний цикл виготовлення будівельних металоконструкцій, включаючи пофарбування та оцинкування готових виробів.

ЦІНОВА ПОЛІТИКА

Власне виробництво дозволяє компанії пропонувати гнучку цінову політику по відношенню до наших замовників. Якщо вас цікавить запропонована нами продукція, ми будемо раді відповісти на ваш запит і надати вичерпну інформацію про ціни на нашу продукцію, умови співробітництва, технічні параметри продукції.

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

BSL-Україна, Будівельні риштування, опалубка, хомути ковані, хомут нерухомий, модульні риштування.
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ32204261
Рік заснування
2002
Кількість працівників5 чол.
Дата реєстрації02.12.2002
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 17:00
Вівторок:
09:00 — 17:00
Середа:
09:00 — 17:00
Четвер:
09:00 — 17:00
П'ятниця:
09:00 — 17:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «БІ ЕС ЕЛ УКРАЇНА, ТОВ» присвоєно код 32204261.

Керівником підприємства «БІ ЕС ЕЛ УКРАЇНА, ТОВ» є Єфімова Яна Романівна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «БІ ЕС ЕЛ УКРАЇНА, ТОВ» — м. Київ, просп. Тичини, 20.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «BSL-УКРАЇНА». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах