ЗАХІДНА ІНФОРМАЦІЙНА КОРПОРАЦІЯ, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
79007, м. Львів, вул. Вороного, 3
Фактична адреса
79006, м. Львів, вул. Вороного, 3 (4 поверх)
Керівник, директор
Фільяшенкова Наталія Іванівна
Бухгалтер
Кулик Ірина Ігорівна

Інформація про компанію

«Західна інформаційна корпорація» — інформаційне агентство, яке ставить за мету максимально широко та об’єктивно відображати інформаційні процеси у Львові та області, в західному регіоні України.

«Західна інформаційна корпорація» – незалежна, позапартійна медіа-структура, яка у своїй діяльності додержує принципів відкритості та прозорості, неупередженої і збалансованої подачі інформації.
Ми ставимо перед собою чітке завдання, що полягає у зборі, аналізуванні та поширенні усієї інформації, яка не суперечить чинному законодавству України. Отримана від органів влади і політичних партій, громадських організацій та силових структур, освітніх і культурних установ, а також з інших джерел надходження, інформація формуватиме інформаційне поле Львова та області, Західної України, дасть Вам можливість оперативно реагувати на зміни в політичній, економічній, соціальній, культурній, духовній та інших сферах нашого життя.


«Західна інформаційна корпорація» додержуватиме у своїй роботі чотирьох ключових принципів інформаційної діяльності – оперативність, ексклюзивність, акцентованість, тематична збалансованість поширюваної інформації. Для нас принципово, аби Ви мали можливість працювати з повноцінною, незаангажованою інформацією.

Працівники Інформаційного агентства «Західна інформаційна корпорація» сподіваються на плідну співпрацю з усіма зацікавленими у поширенні інформації структурами.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ32262255
Кількість працівників20 чол.
Дата реєстрації05.12.2002
Дата оновлення09.01.2024
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ЗАХІДНА ІНФОРМАЦІЙНА КОРПОРАЦІЯ, ТОВ» присвоєно код 32262255.

Керівником підприємства «ЗАХІДНА ІНФОРМАЦІЙНА КОРПОРАЦІЯ, ТОВ» є Фільяшенкова Наталія Іванівна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ЗАХІДНА ІНФОРМАЦІЙНА КОРПОРАЦІЯ, ТОВ» — м. Львів, вул. Вороного, 3.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ЗАХІДНА ІНФОРМАЦІЙНА КОРПОРАЦІЯ, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах