ЛІГА ТРАНС, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
03067, м. Київ, просп. Комарова, 6
Телефони
E-mail
Керівник, директор
Манглібаєв Умбрєк — директор
Бухгалтер
Черкаська Раїса Миколаївна

Продукція, послуги

Продукція: Шини для легкових автомобілів / Шини для вантажних автомобілів / Колісні диски / Акумулятори

Інформація про компанію

ЛІГА ТРАНС - українська компанія яка займається продажем шин для автомобільних коліс і деякої іншої продукції.

Компанія пропонує товари з таких категорій:

• Шини.
• Диски.
• Акумулятори.
• Автозапчастини.

Шини і диски з перших рук за оптовими цінами !!! Ось уже більше десяти років наш інтернет-магазин є постачальником автомобільних шин, дисків і акумуляторів найбільших світових виробників і заводів України і країн СНД.

Вантажні шини таких виробників як: Росава, Дніпрошина, КАМА, Белшина Ви зможете купити в найкоротші терміни з мінімальними витратами часу. Також в найкоротші терміни поставляються індустріальні покришки для навантажувачів брендів Белшина, MITAS і ін.

Купити шини Ви можете як в Києві, так і з доставкою по Україні. Підібрати і купити шини Ви можете або за допомогою розділу «каталог шин» на нашому сайті, або зателефонуйте по телефону і Вас проконсультують фахівці нашої компанії. Вони нададуть Вам вичерпну консультацію по існуючих типах автошин, виробникам шин, а також рекомендації щодо їх експлуатації та зберігання.

Ми продовжуємо формування дилерської мережі в Київському регіоні та в Україні. Доставка по Україні здійснюється через компанії експрес-доставки «ІНТАЙМ», «НОВА ПОШТА” та іншими.

Робота по дрібногуртовим цінам починається при разовій закупівлі 3-х комплектів автошин. Умови роботи по крупнооптовим цінам узгоджуються з керівництвом компанії.

Телефонуйте, ми постараємося забезпечити для Вас безперебійне отримання автошин, необхідні консультації та допоможемо розширити Ваш бізнес.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ32372925
Кількість працівників15 чол.
Дата реєстрації18.02.2003
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ЛІГА ТРАНС, ТОВ» присвоєно код 32372925.

Керівником підприємства «ЛІГА ТРАНС, ТОВ» є Манглібаєв Умбрєк, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ЛІГА ТРАНС, ТОВ» — м. Київ, просп. Комарова, 6.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ЛІГА ТРАНС, ТОВ» офіційний сайт: https://gumamarket.com.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ЛІГА ТРАНС, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах