КОМПЛЕКС ДАХ, ТОВ

Фактична адреса
79035, м. Львів, вул. Зелена, 149
Юридична адреса
79032, м. Львів, вул. Шафарика, 4а, к. 9
Поштова адреса
79035, м. Львів, вул. Зелена, 149

Продукція, послуги

Надійну і стильну покрівлю високої якості для елітних об’єктів пропонує компанія Комплекс Дах ексклюзивний представник в Україні фірми von Muller Dachziegel. Керамічна черепиця von Muller виготовляється тільки в Німеччині та визнана однією з кращих в Європі. Єдина можливість виконання круглих, випуклих дахів, а також «волового ока». Крім цього фірма пропонує: керамічну черепицю «LAUMANS» ; природній сланець «Rathscheck», Німеччина - для покрівлі і фасада.

А також повний комплекс товарів для покрівлі:
- Дахові аксесуари
- Системи водовідведення «LINDAB», «GALECO»
- Мідні системи водовідведення – виготовлені із міді 999.
- Керамічні фасадні системи – «ArGeton».
- Дахові плівки «DORKEN» виробництво Німеччина.
- Мансардні вікна «VELUX» виробництво Данія.
- Імпрегнати для обробки деревини: біологічний і протипожежний.
- Системи громовідведення.

5 років гарантії на виконані роботи!
Особливі умови для архітекторів і будівельних компаній!!!
Ліцензія: серія АБ № 2082272

Інформація про компанію

З моменту заснування і по сьогоднішній час, компанія Комплекс Дах - постачальник повної покрівельної системи провідних європейських виробників керамічної черепиці та комплектуючих матеріалів на ринок України. Компанія розпочала свою діяльність у Львові в квітні 2003 року.

Ділова репутація та професійна компетенція співробітників нашої компанії дозволили нам отримати права на ексклюзивне представлення на території України, наступних торгових марок:
- Керамічна черепиця класу «люкс» von Muller/Koramic (Німеччина) - визнаний світовий лідер. Висока якість і неперевершений зовнішній вигляд черепичної покрівлі.
- IVT (Німеччина) - сучасні комплектуючі для облаштування покрівлі. Висока якість за доступною ціною. Широкий складський запас в Україні повного асортименту продукції.

Крім керамічної черепиці von Muller (Koramic) та комплектуючих IVT портфель пропозицій нашої компанії включає в себе наступні бренди провідних європейських виробників і пропонує своїм покупцям найдосконаліші рішення для облаштування покрівельних систем, які допоможуть створити елегантну і довговічну покрівлю.
- Металеві водостічні системи Lindab (Швеція)- в асортименті вироби з фарбованого металу.
- Покрівельна мідь КМЕ (Німеччина) - світовий лідер у виробництві міді. В асортименті представлені мідний лист і мідь в рулонах різної товщини і різних розмірів. Запаси по ключових позиціях постійно на складі у Львові.
- Мідна водостічна система Gromo (Німеччина) - провідний європейський виробник. Найвища якість продукції.

Ми пропонуємо не тільки матеріал для покриття даху, а й вироби високої якості та послуги для того, щоб допомогти людям реалізувати свою мрію про ідеальний будинок, стати загальновизнаним авторитетом серед покрівельних фірм і еталоном якості для кінцевого споживача. При необхідності ми залучаємо досвід наших закордонних партнерів.

Завданням компанії Комплекс Дах є задоволення потреб ринку покрівельних матеріалів у покрівлі високої якості - класу «люкс».

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

покрівельні матеріали, черепиця львів, керамічна черепиця, глиняна черепиця, всі комплектуючі до даху, купити глиняну черепицю, покрівля з натуральної черепиці, дахові вікна львів, матеріали для покрівлі
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ32409200
Керівник
Сідорська Руслана Омелянівна — директор
Бухгалтер
Країнська Ольга Євстахіївна
Рік заснування
2002
Кількість працівників10 чол.
Дата реєстрації03.04.2003
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Субота:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «КОМПЛЕКС ДАХ, ТОВ» присвоєно код 32409200.

Керівником підприємства «КОМПЛЕКС ДАХ, ТОВ» є Сідорська Руслана Омелянівна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «КОМПЛЕКС ДАХ, ТОВ» — м. Львів, вул. Шафарика, 4а, к. 9.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «КОМПЛЕКС ДАХ, ТОВ» офіційний сайт: https://komplex-dah.com.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Фактична адреса
79035, м. Львів, вул. Зелена, 149
Юридична адреса
79032, м. Львів, вул. Шафарика, 4а, к. 9
Поштова адреса
79035, м. Львів, вул. Зелена, 149
E-mail
Відгуки про компанію «КОМПЛЕКС ДАХ, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах