ВАТСОН, МЕРЕЖА СУПЕРМАРКЕТІВ

Юридична назваДЦ УКРАЇНА, ТОВ
Адреса
м. Київ, просп. Бандери, 28а
Телефони
E-mail

Продукція, послуги

Сайт мережі компанії Ватсон пропонує широкий вибір якісних товарів для краси та здоров’я пропонує найбільша в Україні мережа магазинів і аптек «Watsons».

У нас можна придбати засоби догляду за шкірою, волоссям, обличчям/для гоління та депіляції/ гігієни ротової порожнини/ ванни і душа/ миття, чищення та дезинфекції , а також пральні порошки, дитячі товари, косметику та парфумерію, аксесуари, білизну, медикаменти та фармацевтику. Постійно діє програма лояльності «Watsons CLUB».

Нашу продукцію зручно купувати через інтернет магазин «Watsons». Здійснюємо доставку на адресу Замовника.
На с айті можна дізнатись адреси мережі магазинів Watsons, як замовити товар онлайн з доставкою додому через кур’єра, вартість доставки, карта магазинів по Україні, які діють акції та знижки на подарункові набори та товари для тіла чи гігієни.

Інформація про компанію

«ДЦ Україна» - оператор роздрібної торгівлі засобами для краси і здоров’я. Діяльність компанії в Україні розпочалася в 1997 році, а в 2011 її назва змінилася на «Watsons Україна». Сьогодні це найбільша в країні мережа магазинів та аптек, де можна купити якісну косметику, парфумерію, засоби гігієни, фармацевтичні товари, та речі для дорослих та дітей гуртом та в роздріб.

Головний офіс фірми знаходиться в Києві. Він координує роботу більше 500 магазинів, які знаходяться в 120 містах країни. Щороку їх кількість збільшується, досягаючи своїх покупців у нових містах. Велика частка реалізації припадає на брендові інтернет-магазини.

Досягнення «Watsons Україна» визнані фахівцями і регулярно відзначаються престижними нагородами. 2003 рік приніс звання «Золота торгова марка», також Міжнародну Премію «Бізнес Олімп» та Знак Пошани «Суспільне визнання». В 2008, 2009, 2010 роках – Вибір року №1 в категорії «Магазини краси та здоров’я». З 2009 року щорічно займає перше місце в народному рейтингу «Фаворити Успіху». В 2017 році компанія була визнана кращим рітейлером року і отримала премію Retail&Development Business Awards.

Мережа магазинів і аптек «Watsons Україна» - тільки якісні товари для українських споживачів!

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

контакти магазину watsons, адреси магазинів, умови розпродажу
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ32424255
Керівник
Верзбіцкіз Юріс
Кількість працівників3550 чол.
Дата реєстрації09.04.2003
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Субота:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ДЦ УКРАЇНА, ТОВ» присвоєно код 32424255.

Керівником підприємства «ДЦ УКРАЇНА, ТОВ» є Верзбіцкіз Юріс, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ДЦ УКРАЇНА, ТОВ» — м. Київ, просп. Бандери, 28а.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ДЦ УКРАЇНА, ТОВ» офіційний сайт: https://www.watsons.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Юридична назваДЦ УКРАЇНА, ТОВ
Адреса
м. Київ, просп. Бандери, 28а
Телефони
E-mail
Відгуки про компанію «ВАТСОН, МЕРЕЖА СУПЕРМАРКЕТІВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах