ПРОДПРОМПАК, ТОВ

Фактична адреса
69068, м. Запоріжжя, вул. Уральська, 3
Юридична адреса
69039, м. Запоріжжя, вул. Павлова, 31
Телефони

Продукція, послуги

Пакувальне, фасувальне, фасувально-пакувальне обладнання, дозатори, шнеки, транспортери, норії, рольганги, обладнання для розвантаження залізничних вагонів типу хопер. Ремонт обладнання.

Інформація про компанію

ТОВ ”ПродПромПак ”, що виготовляється нами обладнання: Шнеки різних довжин, діаметрів, виконання в тому числі жолобчасті, що розкриваються, складові, також конструкції з їх застосуванням. Шнеки застосовуються для розвантаження, завантаження, транспортування, дозування або подрібнення. Виготовляємо під замовлення шнеки для сільськогосподарської техніки. Дозатори сипучих, дрібноштучних, важкосипучих, совдообразующіх, дозатори для приготування будівельних сумішей (багатокомпонентний дозатор). Розвантажники вагонів для вивантаження цементу, зерна, добрив з вагонів типу хопера в автотранспорт, ємності, склади в прийомні бункера фасувальних дозаторів.
 Автоматичний фасовочно-пакувальний автомат формуючий мішок з поліетиленового рукава, фасує і упаковує в мішки, можливе виготовлення багатокомпонентного автомата для приготування ССС. Шнекові, турбінні дозатори для фасування в клапанні та відкриті мішки цементу, гіпсу, шпаклівок, сухих будівельних сумішей, апарат дозатор для фасовки в біг-бег мішки контейнери big-bag. Фасувально-пакувальні автомати і напівавтомати для пакування в трьохшовні пакети формуються апаратами з полотна плівки сипучих, що порошать, важкосипучих, дрібноштучних продуктів і матеріалів, горизонтальні пакувальні автомати флоупак для упаковки штучних виробів.
  Виготовляємо лінії, комплектація додатковими вузлами та обладнанням, що підвищує автоматизацію, продуктивність, точність, зручність. Ремонтуємо і модернізуємо обладнання, відновлюємо шнеки. На сайті є каталог обладнання (не повний).
 Так як в основному виробляємо обладнання під замовлення, при виготовленні врахуємо всі Ваші побажання і пропозиції. Коли Вам потрібно буде обладнання, звертайтеся до нас (часто обладнання є в наявності).
  Проконсультуємо, допоможемо підібрати оптимальний варіант, надамо інформацію.

Маркетингова інформація

Країни експортуРоссия, Беларусь

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ32463561
Керівник
Леоненко Віктор Григорович — директор
Бухгалтер
Чередова Анжела Миколаївна
Рік заснування
2003
Кількість працівників15 чол.
Дата реєстрації09.04.2003
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ПРОДПРОМПАК, ТОВ» присвоєно код 32463561.

Керівником підприємства «ПРОДПРОМПАК, ТОВ» є Леоненко Віктор Григорович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ПРОДПРОМПАК, ТОВ» — м. Запоріжжя, вул. Павлова, 31.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Фактична адреса
69068, м. Запоріжжя, вул. Уральська, 3
Юридична адреса
69039, м. Запоріжжя, вул. Павлова, 31
Телефони
E-mail
Відгуки про компанію «ПРОДПРОМПАК, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах