БМК ПЛАНЕТА-БУД, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
01103, м. Київ, вул. Кіквідзе, 18а
Фактична адреса
04071, м. Київ, вул. Костянтинівська, 32Б
Телефони
Керівник, директор
Мицик Олександр Анатолійович
Бухгалтер
Примачук Олександр В’ячеславович

Інформація про компанію

Компанія «БМК Планета-Буд» зарекомендувала себе як надійний партнер і впевнений лідер у галузі будівництва. Застосування інноваційних технологій і сучасних матеріалів, реалізація проектів різного ступеня складності, оптимальні терміни віполненія робіт в поєднанні з бездоганною якістю забезпечили їй високий імідж і довіру замовників.

150 архітекторів і конструкторів власного проектно-архітектурного департаменту успішно використовують багаторічний досвід і творчі ідеї при створенні сучасних проектів житлового, офісного та промислового призначення.

Серед проектів, успішно реалізованих компанією «БМК Планета-Буд», понад 200 адміністративно-офісних і промислових об’єктів, малоповерхових і висотно будинків, готельних комплексів, церков, санаторіїв, лікарень, поліклінік, банків і приватних резиденцій.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ32827777
Дата реєстрації17.02.2004
Дата оновлення09.01.2024
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «БМК ПЛАНЕТА-БУД, ТОВ» присвоєно код 32827777.

Керівником підприємства «БМК ПЛАНЕТА-БУД, ТОВ» є Мицик Олександр Анатолійович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «БМК ПЛАНЕТА-БУД, ТОВ» — м. Київ, вул. Кіквідзе, 18а.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «БМК ПЛАНЕТА-БУД, ТОВ» офіційний сайт: http://www.bud.planeta.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «БМК ПЛАНЕТА-БУД, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах