АКУМУЛЯТОРНИЙ ЗАВОД ССК (SSK)

Юридична назваАКУМБАТ, ТОВ
Фактична адреса
69600, м. Запоріжжя, вул. Чубанова, 1
Юридична адреса
69068, м. Запоріжжя, вул. 8 березня, 190, к. 23
Поштова адреса
69104, м. Запоріжжя, а/с 5972
Телефони

Продукція, послуги

Акумуляторний завод ССК (SSK) виробляє таку продукцію:
- Промислові акумулятори для резервного живлення АЕС, ТЕС, телекомунікаційних систем, систем безперебійного живлення, теле-і радіостанцій, телефонних станцій, аварійних і сигнальних систем, AC / DC системи;
- Тягові акумуляторні батарей, для шахтного електротранспорту, електронавантажувачів, електроштабеллеров, електровізків, полемічних машин європейських, японських, американських болгарських і російських виробників.
Так само компанія займається інноваційними розробками у сфері виробництва літій - іонних акумуляторних батарей, енергозбереження та альтернативних джерел живлення.

Інформація про компанію

На сьогоднішній день акумуляторний завод ССК (SSK), займає лідируючу позицію на території України з виробництва і продажу акумуляторних батарей найбільшим підприємствам і заводам. Підприємство продовжує стрімко рости і розвиватися.

Акумуляторний завод ССК (SSK) входить до групи компаній SSK Group, які спеціалізується на виробництві високотехнологічної продукції, призначеної для використання в самих різних областях промисловості: енергетика, зв’язок, транспорт та ін.

Географія компанії включає в себе Північну Америку, Західну і Східну Європу. Всього до складу SSKgroup входить 11 компаній, розташованих на Україні, в Росії, Білорусії, США, Бельгії, Англії,
При виробництві промислових акумуляторів завод ССК (SSK), завжди використовує самі передові технології. Досягається це за рахунок того, що у компанії є можливість постійно проводити власні дослідження. Науково-технологічне першість забезпечує потужна експериментальна база SSK.

Акумуляторний завод ССК виробляє складання свинцево-кислотних акумуляторів з кращих європейських комплектуючих під брендом «SSK».

Акумуляторні батареї, які випускає акумуляторний завод ССК (SSK), на території України, також як і вся продукція, що випускається по всьому світу, відрізняються високою високотехнологічністю і відповідає всім світовим стандартам якості. Саме тому вона користується великим попитом не тільки на території країн СНД, а й по всьому світу.

Маркетингова інформація

Торгові марки
SSK (Россия-Бельгия)
Стандарти якостіДСТУ ISO 9001-2009 (ISO 9001-2008)

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

акумулятори для навантажувачів, акумулятори для штабелера, акумулятори тягові, тягові батареї, стаціонарні акумулятори, гелеві акумулятори, тягові акумуляторні батареї, акумулятори для електронавантажувачів
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ32942163
Керівник
Крохмаль Анатолій Григорович
Рік заснування
1999
Дата реєстрації19.04.2004
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
9.00 — 18.00
Вівторок:
9.00 — 18.00
Середа:
9.00 — 18.00
Четвер:
9.00 — 18.00
П'ятниця:
9.00 — 18.00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «АКУМБАТ, ТОВ» присвоєно код 32942163.

Керівником підприємства «АКУМБАТ, ТОВ» є Крохмаль Анатолій Григорович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «АКУМБАТ, ТОВ» — м. Запоріжжя, вул. 8 березня, 190, к. 23.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Юридична назваАКУМБАТ, ТОВ
Фактична адреса
69600, м. Запоріжжя, вул. Чубанова, 1
Юридична адреса
69068, м. Запоріжжя, вул. 8 березня, 190, к. 23
Поштова адреса
69104, м. Запоріжжя, а/с 5972
Телефони
Відгуки про компанію «АКУМУЛЯТОРНИЙ ЗАВОД ССК (SSK)». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах