БУДІВЕЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ ГУ МВС УКРАЇНИ В М. КИЄВІ, ДП

Юридична адреса
04050, м. Київ, пров. Косогірний, 8

Продукція, послуги

- Загальне будівництво будівель (нові роботи, роботи з заміни, реконструкції та відновлення).
- Реконструкція.
- Ремонт.
- Розробка кошторисів.
- Технічні консультації з питань будівництва та реконструкції.
- Вантажні перевезення.
- Управління будівництвом.
- Всі операції з нерухомим майном.
- Реконструкція.
- Ремонт.
- Розробка кошторисів.
- Технічні консультації з питань будівництва та реконструкції.
- Вантажні перевезення.
- Управління будівництвом.
- Всі операції з нерухомим майном.

Інформація про компанію

ДП «Будівельне управління ГУ МВС України в місті Києві» успішно працює на будівельному ринку 23 роки, має великий досвід професійної діяльності. Це колектив висококваліфікованих спеціалістів в галузі будівництва, економіки, юриспруденції, менеджменту та маркетингу,які займаються розробкою усієї необхідної документації, дизайном проектів,здійснює будівництво,як промислове так і цивільне,капітальний та поточний ремонт, реконструкцію будівель,управління будівельних проектів,наданням послуг спецтехніки.

Чітко налагоджена структура організації генпідрядних робіт дозволяє представити,на всій території України, комплекс послуг,які включають в себе прийняття професійних рішень,контроль якості виконання робіт,забезпечення необхідних інженерно-геологічних вишукувань будівельних майданчиків,вирішення кадрових питань для організації функціонування та безпеки будівництва,повний фінансовий менеджмент будівельного процесу, тощо.

Управління дбає про надійні та довготривалі ділові відносини із усіма партнерами,якими є підприємства,організації та приватні особи. Працівники управління вдосконалюють професійні навики регулярно відвідуючи професійні семінари, тренінги, конференції для підвищення професійного рівня,вивчаючи та впроваджуючи новітні технології у своїй діяльності.

Прагнемо щоб взаємовигідне співробітництво переростало в довготривалі професійні відносини. Наша мета «Не лише будувати,а позитивно та гармонійно змінювати світ навколо себе». Маємо за цінності «Компетентність. Продуктивність. Відповідальність».

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ32961165
Керівник
Іосілевич Юрій Янович — начальник
Бухгалтер
Васильєва Тетяна Олександрівна
Рік заснування
1988
Дата реєстрації26.08.1991
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Субота:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «БУДІВЕЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ ГУ МВС УКРАЇНИ В М. КИЄВІ, ДП» присвоєно код 32961165.

Керівником підприємства «БУДІВЕЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ ГУ МВС УКРАЇНИ В М. КИЄВІ, ДП» є Іосілевич Юрій Янович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «БУДІВЕЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ ГУ МВС УКРАЇНИ В М. КИЄВІ, ДП» — м. Київ, пров. Косогірний, 8.
Юридична адреса
04050, м. Київ, пров. Косогірний, 8
E-mail
Відгуки про компанію «БУДІВЕЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ ГУ МВС УКРАЇНИ В М. КИЄВІ, ДП». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах