ЛАГОДА, КОНДИТЕРСЬКА ФАБРИКА, ПРАТ

Контакти

Юридична адреса
09200, Київська обл., Обухівський р-н, м. Кагарлик, вул. Став’янка, 99
Керівник, директор
Скобельська Ганна Леонідівна — генеральний директор
Бухгалтер
Скобельська Ганна Леонідівна

Продукція, послуги

Займаємось виробництвом фасованих солодощів ТМ ”Загора”, вагових солодощів ТМ ”Загора” та ТМ «Містечко», діабетичної продукції ТМ «DIALIFE».

Інформація про компанію

«Лагода» - кондитерська фабрика, яка займається виробництвом різних кондитерських виробів з 1998 року. Фабрика випускає продукцію під різними торговими марками і може похвалитися великою командою професіоналів, які за допомогою свого таланту і сучасних технологій створюють якісні кондитерські вироби.

Продукція, котру виробляє кондитерська фабрика «Лагода», ділиться на кілька категорій:

• Фасована.
• Вагова.
• Діабетична.
• ТМ «Містечко».
• PRIVATE LABEL.

Якість продукції «Лагода» підтверджено незалежними експертами різних конкурсів і програм міжнародного рівня та контролюється сертифікованою лабораторією, яка працює за міжнародною системою менеджменту якості ISO.

Ми пропонуємо вам унікальну можливість представляти інтереси фабрики і стати нашим партнером і офіційним дистриб’ютором. Партнерство з нами в частині збуту ексклюзивної і традиційної продукції в Вашому регіоні забезпечить Вам стабільний прибуток і довгострокове співробітництво.

Весь асортимент ексклюзивної та високоякісної кондитерської продукції «Лагода» добре відомий і затребуваний у широкого кола споживачів України і легко знаходить своїх покупців в будь-якому регіоні. Група компаній «Лагода» співпрацює з великими мережевими магазинами у всіх кінцях країни.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ32967502
Кількість працівників806 чол.
Дата реєстрації07.09.2004
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ЛАГОДА, КОНДИТЕРСЬКА ФАБРИКА, ПРАТ» присвоєно код 32967502.

Керівником підприємства «ЛАГОДА, КОНДИТЕРСЬКА ФАБРИКА, ПРАТ» є Скобельська Ганна Леонідівна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ЛАГОДА, КОНДИТЕРСЬКА ФАБРИКА, ПРАТ» — Київська обл., Обухівський р-н, м. Кагарлик, вул. Став’янка, 99.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ЛАГОДА, КОНДИТЕРСЬКА ФАБРИКА, ПРАТ» офіційний сайт: https://lagoda.com.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ЛАГОДА, КОНДИТЕРСЬКА ФАБРИКА, ПРАТ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах