УКРАЇНСЬКІ СИСТЕМИ КАБЕЛЬНИХ ТРАС, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
84333, Донецька обл., м. Краматорськ, вул. Куїнджі, 14
Фактична адреса
84301, Донецька обл., м. Краматорськ, вул. Ювілейна, 50, к. 112
Керівник, директор
Черняєва Світлана Леонідівна — виконавчий директор
Бухгалтер
Чумак Олександр Сергійович

Продукція, послуги

Пропонуємо гнучкий гофрований металорукав діаметрами від 3,8 до 100 мм, що виготовляється зі сталевої оцинкованої і нержавіючої стрічки, скоба металева, призначена для кріплення металорукава, лотки металеві з повним асортиментом деталей для створення траси (стійки, повороти, відводи і т.п.), кабельні лотки сходового типу.

Інформація про компанію

Виробнича компанія «SCaT» є національним виробником і постачальником систем кабельних трас. Підприємство розпочало свою історію в 1998 році з відкриття першого заводу з виробництва металорукава. Тепер, за роки свого розвитку, компанія міцно утвердилася як лідер з виробництва систем кабельних трас і є законодавцем в розробці нових стандартів на типорозміри і конструкції деталей і комплексних систем.

Основними різновидами продукції компанії є:

• Гнучкий гофрований металорукав діаметрами від 3,8 до 100 мм, що виготовляється зі сталевої оцинкованої і нержавіючої стрічки.
• Скоба металева, призначена для кріплення металорукава.
• Лотки металеві з повним асортиментом деталей для створення траси (стійки, повороти, відводи і т.п.).
• Кабельні лотки сходового типу.

Компанія має власну науково-технічну базу, ряд сучасних підприємств, оснащених високопродуктивним і прецизійним обладнанням, комплексну систему технічного контролю продукції, що випускається, представництва у всіх регіонах України. Це дозволяє по праву займати лідируючі позиції у виробництві та постачанні всієї номенклатури і типорозмірів кабельних трас.

Крім випуску промислової продукції в компанії розроблений інтелектуальний продукт, котрий дозволяє полегшити роботу проектувальника. Це комп’ютерна програма, що дозволяє інженеру проектувальнику зробити розрахунок необхідної кількості деталей і кріплень, створити і зберегти специфікацію систем кабельних трас для замовлення виробів, комплектації об’єкта і подальшого використання в майбутніх розробках.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ33529062
Кількість працівників218 чол.
Дата реєстрації23.05.2005
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Субота:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «УКРАЇНСЬКІ СИСТЕМИ КАБЕЛЬНИХ ТРАС, ТОВ» присвоєно код 33529062.

Керівником підприємства «УКРАЇНСЬКІ СИСТЕМИ КАБЕЛЬНИХ ТРАС, ТОВ» є Черняєва Світлана Леонідівна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «УКРАЇНСЬКІ СИСТЕМИ КАБЕЛЬНИХ ТРАС, ТОВ» — Донецька обл., м. Краматорськ, вул. Куїнджі, 14.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «УКРАЇНСЬКІ СИСТЕМИ КАБЕЛЬНИХ ТРАС, ТОВ» офіційний сайт: http://www.scat.com.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «УКРАЇНСЬКІ СИСТЕМИ КАБЕЛЬНИХ ТРАС, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах