ПРЕСТИЖ БУД СТИЛЬ, ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО БУДІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ

Контакти

Юридична адреса
79014, м. Львів, вул. Котика, 7, оф. 204
Телефони
Керівник, директор
Шпак Оксана Ігорівна — директор
Бухгалтер
Фуртак Галина Степанівна

Продукція, послуги

Послуги: Будівництво промислових, адміністративних та житлових споруд з використанням будівельної та монтажної техніки / Виконання реконструкцій та ремонті офісних приміщень, заводів, виробничо-складських та складських приміщень, житлових будівель, котеджів «під ключ»

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ33533503
Кількість працівників70 чол.
Дата реєстрації18.04.2005
Дата оновлення09.01.2024
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ПРЕСТИЖ БУД СТИЛЬ, ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО БУДІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ» присвоєно код 33533503.

Керівником підприємства «ПРЕСТИЖ БУД СТИЛЬ, ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО БУДІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ» є Шпак Оксана Ігорівна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ПРЕСТИЖ БУД СТИЛЬ, ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО БУДІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ» — м. Львів, вул. Котика, 7, оф. 204.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ПРЕСТИЖ БУД СТИЛЬ, ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО БУДІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ» офіційний сайт: https://pbs.lviv.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ПРЕСТИЖ БУД СТИЛЬ, ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО БУДІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах