ТУБЕС ІНТЕРНЕШНЛ, КОМПАНІЯ

Юридична назваТУБЕС ІНТЕРНЕШНЛ ТОВ, ТОВ
Юридична адреса
79024, м. Львів, вул. Хмельницького, 106
Телефони

Продукція, послуги

Фото — ТУБЕС ІНТЕРНЕШНЛ, КОМПАНІЯ Ми надаємо повний комплекс професійних послуг:
- виготовлення рукавів для промисловості;
- виготовлення гідравлічних рукавів для високого тиску;
- виготовлення сталевих шлангів;
- виготовлення композитних шлангів;
- виготовлення фітингів відповідно до специфікації, наданої клієнтом;
- професійне гнуття гідравлічних труб;
- презентація для клієнтів;
- технічна експертиза та консультація щодо вибору продукту.


У нас ви можете купити наступну продукцію:

- Промислові шланги:
універсальні шланги, шланги для води, для повітря, для систем охолодження, для водяної пари, для харчової промисловості, для персистальтичних насосів, для абразивних речовин, для штукатурки та бетону, хімічні шланги, шланги для палива, масел та нафтопродуктів, витяжні та вентиляційні шланги, композитні шланги та рукави, металеві шланги, тефлонові шланги і з’єднання, силіконові промислові шланги, шланги TYGON®, шланги з підігрівом, плаваючі шланги та комплектуючі, шланги та фітинги для технічних газів, шланги і з’єднання для систем кондиціонування, шланги на гальмівні системи та закінчення до них, шланги та з’єднання автомобільні.

- Компенсатори:
гумові, сталеві, тефлонові, тканинні, еластомірні компенсатори.

- Промислова арматура:
з’єднання Tankwagen (TW), з’єднувачі з внутрішнім покриттям з E–CTFE, з’єднання CAMLOCK, роз’єми IBC для Єврокубів, пожежні з’єднання STORZ, з’єднання GUILLEMIN, з’єднання з симетричними захватами, важільні з’єднання, різьбові з’єднання та адаптери, з’єднання для рідких газів LPG, LNG та кріогенних газів, фланцеві з’єднання, арматура для внутрішнього опресовування, перевантажувальні з’єднання, обертові промислові з’єднання, з’єднання для видобування нафти та газу, гігієнічні нержавіючі з’єднання, кликові з’єднання, з’єднання для піскоструминної обробки, штукатурні з’єднання, арматура (з’єднання для трубопроводів), фітинги для низького тиску, паливна арматура, з’єднання з пазом, швидкороз’ємні з’єднання, швидкороз’єми для ливарних форм, швидкороз’ємні з’єднувачі низького тиску, швидкороз’єми у харчовій промисловості, промислові пластмасові швидкороз’єми, промислові клапани, затискні інструменти для шлангів, стрічково-ременна система затискання шлангів Band-It®, чугунні затискні обойми-хомути, обойми для кріплення шлангів та труб, обойми для з’єднання труб.

- Силова гідравліка:
гумові гідравлічні шланги, термопластичні шланги, затискні втулки для гідравлічних шлангів, адаптери для високого тиску, фланцеві з’єднання SAE, обойми DIN 3015, гідравлічні труби, гідравлічні з’єднувачі труб, гідравлічні швидкороз’ємні муфти, обертові гідравлічні з’єднання, гідравлічний кульовий кран, інші гідравлічні крани, розподільники для плитного монтажу, гідравлічні насоси, гідроциліндри, гідравлічні агрегати, термопластичні шланги та фітинги - UHP, шланги та аксесуари SPIR STAR, шланги та фітинги, WATERBLAST, швидкороз’ємні з’єднання UHP, адаптери та фітинги UHP.

- Прецизійна арматура:
прецизійні труби, роз’єми, різьбові з’єднання, кульові крани, голчасті крани, швидкороз’ємні, манометри та аксесуари, інші типи з’єднувачів для прецизійної арматури, інші прецизійні крани та фільтри, блоки клапанів типу.

- Очистка та змивання:
шланги для очищення та змивання при низькому тиску, пістолети для води для низького тиску, обладнання для піни, змивання та дозування, шланги для мийки високим тиском, фітинги під шланги для мийки, пістолети та аксесуари для мийки, каналізаційні закінчення та шланги.

- Промислова пневматика
пневматичні шланги, спіральні пневматичні трубки, трубні системи розподілу повітря, пневматичні з’єднання, пневмоклапани, блоки підготовки повітря (FRL), пневматичні циліндри, обертові циліндри, пневматичні захвати.

- Обладнання для виготовлення промислових шлангів:
гідравлічні затискні преси фірми, обладнання для різки шлангів, для знімання внутрішнього або ж зовнішнього шару, для усунення загусенців, для порізки труб, для очищення шлангів, труб і трубопроводів, устаткування для маркування рукавів, для тестування шлангів, для монтажу врізних кілець та формування конусу, багатофункціональне обладнання для обробки труб.

- Барабани та аксесуари для промислових шлангів:
змотувальні барабани, повітряні пістолети та комплектуючі, захисти, захисти від високої температури, захисна система, ущільнення та герметики, промислова хімія.

- Вимірювальні системи та манометри.

Інформація про компанію

Tubes International - компанія, яка пропонує професійні рішення у галузі шлангів, промислових з’єднань, гідравлічних шлангів, а також компонентів для всіх сфер промисловості.

Співпрацюємо з відомими виробниками з усього світу, що дає нам можливість пропонувати продукти, які відповідають найвищим вимогам по технології, безпеки та охорони навколишнього середовища. Надаємо продукцію та послуги через власну мережу збуту, яка включає філіали в Україні та за кордоном.

Щоб пропонувати продукцію найвищої якості, виробництво регулярно перевіряються дослідницькими центрами, внутрішніми або зовнішніми аудиторами, а потім підтверджуються різними видами сертифікатів, ліцензій або звітів, що забезпечують постійне вдосконалення операцій. Наша організація вдосконалена на основі систематично розробленої і впровадженої системи управління якістю, яка відповідає вимогам ISO 9001, завірених DNV і GL.

Компанія Tubes International отримала код комерційних та державних установ НАТО - 1767H. Ми пропонуємо шлангопроводи високого тиску, які, відповідають вимогам та директивам по обладнанню під тиском (2014/68 / ЄС), що відзначені CE і мають декларацію відповідності - сертифікований модуль А2 по UDT–CERT (+1433). Харчові шланги відповідають нормам СЕС. Проведено сертифікацію УкрСЕПРО.

Обираючи компанію Tubes International, ви можете бути впевненими у якості сервісу, продукції та доступності цінової політики. Будемо раді співпраці!

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

постачальник шлангів в україні, промислові шланги у львові, промислова арматура львів, фітинги для промисловості, професійне гнуття гідравлічних труб, замовити силову гідравліку, промислова пневматика, з’єднання для промисловості, обладнання для виготовлення промислових шлангів, барабани, аксесуари для промислових шлангів, виготовлення рукавів для промисловості, сталеві шланги замовити, ціна на композитні шланги, гідравлічні рукави для високого тиску, виготовлення фітингів до специфікації, гідравлічні шланги недорого
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ33562712
Керівник
Іванов Андрій Федорович
Рік заснування
1993
Дата реєстрації03.10.2008
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 17:00
Вівторок:
09:00 — 17:00
Середа:
09:00 — 17:00
Четвер:
09:00 — 17:00
П'ятниця:
09:00 — 17:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ТУБЕС ІНТЕРНЕШНЛ ТОВ, ТОВ» присвоєно код 33562712.

Керівником підприємства «ТУБЕС ІНТЕРНЕШНЛ ТОВ, ТОВ» є Іванов Андрій Федорович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ТУБЕС ІНТЕРНЕШНЛ ТОВ, ТОВ» — м. Львів, вул. Хмельницького, 106.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ТУБЕС ІНТЕРНЕШНЛ ТОВ, ТОВ» офіційний сайт: https://tubes-international.in.ua/uk/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Юридична назваТУБЕС ІНТЕРНЕШНЛ ТОВ, ТОВ
Юридична адреса
79024, м. Львів, вул. Хмельницького, 106
Телефони
E-mail
Відгуки про компанію «ТУБЕС ІНТЕРНЕШНЛ, КОМПАНІЯ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах